2777
2789
عنوان

دلم واسه اجیم کباب شد😭😭

1650 بازدید | 91 پست

داداش بیشعور ۲۲ سالم امروز سر سفره با اجی ۱۲ سالم دعواش شد بعد اجیم رفت تو اتاقش و به داداشم گفت همش تقصیر تو بود داداشم هم بدو بدو رفت تو اتاقش و یک چک زد تو صورتش و یکی زد تو بازوش اجیم هم سریع در اتاقش رو بست اصلا هم صدای گریش نیومد بعد ۳۰ دقیقه یک دفعه آلارم گوشیش به صدا اومد ۵ دقیقه گذشت ولی خاموش نشد یک دفعه مامانم رفت تو اتاق و گفت پس دخترم کجاست همه اتاقش رو گشتیم نبود یک دفعه دیدم رفته تو کمد دیواری کز کرده و داره ریز ریز گریه می‌کنه یعنی داداش من خیلی احمق هست که گریه این طفل معصوم رو درآورده 😭

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییی🥺🥺

منو داداشمم اینجوری بودیم ولی خب من یه کارایی میکردم که اگه میزد منو میکشت هم حقم بود 😂

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)

وای چ بیشعوره

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
براش زن بگیرین بره دست خدا 

دختر مردم رو چرا بدبخت کنم 😒😭

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
براش زن بگیرین بره دست خدا 

ای وای 

مگه اون زنه چه گناهی کرده؟ 

داداش اسی مشخصه هنوز بلوغ فکری نرسیده 

همینجوریه که نصف ازدواج ها به طلاق میرسه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜