2777
2789
عنوان

مامانا بچهاتونو میفرستین مدرسه اگه باز شه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 70 پست
به نظرت امسال کلا غیرحضوری می شه؟؟؟؟ من معلمم ولی دانشجو هم هستم 

اینو الان نمیشه قطعی گف ولی الان باوجود سرعت واکسیناسیون سریع شده اما برا واکسینع شدن ۸۰درصدی حداقل ۳ماه ونیم تایم لازم اگ سرعت همبنطور بالا بمونه 

تازه الان خیلی ها دوز دوم نزدن

ایمنی تاثیرگذار واکسن دوسه هفته بعد دوز دوم 

وقتی هم ۸۰درصد دوز دومم بزنن سریع نمیشه برگردیم ب زتدگی عادی باید گردش ویروس بیادپایین تا کنترلش راحت یشه 

حتی اگ ۸۰درصدمردم دوز دومم بزنن بایدتاوقتی گردص ویروس بیادپایین پروتکول ها رعایت شن همچنان وبنظرم 

امسال هم حضوری نیستن  مدارس و دانشگاها 

مگ اینک چندماه دیگ شرایط در حدی خوب بشع ک بشه بازبشن 

شایدترم دیگ دانشجوهای تحصیلات تکمیلی کلاسا تئوریشون حضوری شه ولی مدارس و بچه های لیسانس فکرنمیکنم امسال هم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه آقایی که مدیر مدرسه بودگفت پیش دبستانی اصلا ضروری نیست نره هم واسه کلاس اول باید اسمشو بنویسن&nbs ...

بله درسته

منو پارسال تو مدرسه ثبت نام نمیکردن کلاس دهم مامان بابام افتان پیش رفتن اداره و  اینا

بابام اونجا اینم پرسیده بوده اونجا گفته  بودن اگه پیش دبستانی نره باید تابستون تو منطقه محروم با بچه  های بی سرپرست  درس بخونه😐

والادچند نفر دیدم که نرفتن الانم دارن درسشونو میخونن منطقه مرحومم نرفتن😐

خلاصه گفتم که ثبت نام اول ضروریه چه پیش بره چه نره

اونجام چیز خاصی یاد نمیدن که از دست بدن بچه ها

مرسی ،اره گفتم خودم باهاش نقاشی و شعرو اعداد  واینا کار کنم

داداش من از ۴ سالگی خوهاندن نوشتن بلده مامانم یادش داده

اعداد رو هم انگلیسی بلده هم فارسی تا هزار

پایتخت همه کشورارو میدونه

کلا نابغه هست داداشم😄

امسال تازه قراره بره کلاس اول کتاب داستان رو بدون مکث قشنگ رو خوانی میکنه دلم ضعف میره براش

دوس داشتین یادش بدید خیلی خوبه😄

داداش من از ۴ سالگی خوهاندن نوشتن بلده مامانم یادش داده اعداد رو هم انگلیسی بلده هم فارسی تا هزار ...

ماشاالله ،چه خوب که همچی رو بلده ،کلاس اول راحته براش ،منم با پسرم تا حدودی کار میکنم 

ماشاالله ،چه خوب که همچی رو بلده ،کلاس اول راحته براش ،منم با پسرم تا حدودی کار میکنم 

بله حتما کار کنید باهاش تو مدرسه اعتماد به نفسش بالا میره

البته داداش من خودش هم خیلی علاقه داره

مثلا یکی یکی پایتخت کشور هارو خودش از نت در میاره حفظ میکنه

یکیم اگه دیدین علاقه نشون نمیده  اصلا زورش نکنید

اونموقع از درس زده میشه 

ولی اگه  واقعا علاقه نشون داد با بازی بهش یاد بدین😄

البته من کوچیکتر از اونیم که بخوام این چیزا رو بهتون بگم صد در صد خودتون بهتر از من میدونین🙂❤

اینو الان نمیشه قطعی گف ولی الان باوجود سرعت واکسیناسیون سریع شده اما برا واکسینع شدن ۸۰درصدی حداقل ...

ممنون عزیزم

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
بله حتما کار کنید باهاش تو مدرسه اعتماد به نفسش بالا میره البته داداش من خودش هم خیلی علاقه داره م ...

خیلی ممنونم از راهنماییهاتون عزیزم ،گاهی کوچیکترها بهتر راهنمایی میکنن ،مرسی