2777
2789
عنوان

مامانا بچهاتونو میفرستین مدرسه اگه باز شه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 70 پست
گفتم یادم نگرفت نگرفت باز ی پس زمینه ذهنی داره اینستا ندارم تو نت زدم هر حرفی ی معلمه اینجوری چند تا ...

اصن اموزش الفبا کار خودت نیس اون بچه هایی که میرن پیش هم الفبا اموزش نمیبینن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پسرم امسال باید میرفت پیش دبستانی اما ثب نامش نکردم کتابای پیش گرفتم خودم باهاش کار کنم علوم ری ...

عزیزم اجازه بدید مدارس باز شه همگام با کلاس درسش که مجازیه حروف و یاد بگیره و کار کنه طبیعیه شناخت حروف حتی تو کلاسای حضوری هم به صورت کامل و تشخیص حروفای مشابه مثل خ خ ج چ ب پ زمان میبره اصلا عجله نکنید چون ممکنه عجله شما هم اعتماد به نفس پسرتونو کم کنه هم زدگی از درس داشته باشه با مثال های مختلف و

مثل کلماتی که اولش پ وسط پ اخر پ  خودش بگه براتون

اصن اموزش الفبا کار خودت نیس اون بچه هایی که میرن پیش هم الفبا اموزش نمیبینن

نمیدونم والا دوتا از خاله های خودم معلمن گفتن همینجوری باهاش کار کن تا واسه اول امادگی داشته باشه ولی حیف شهرستانن وگرنه میبردم اونا کار کنن باهاش

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
اصلا باز شه هم من میترسم با این همه مدل ویروس لااقل از یه طرف ویروس نیاد یه طرف مهم که مدرسس اکثرا م ...

این همه مدل ویروس کدوم؟ 

کروناست ک فعلاسویه دلتاش غالب

سرماخوردگی هم ک از قبل بود 😐

ک البت الان باوجود کرونا اکثرا کرونا داریم ن سرماخوردگی

عزیزم ببخشید کلاس اولی ها هم مجازی هستن ؟ به ما گفتن فرم مدرسه رو تهیه کنیم ولی من نگرفتم نمیدونم ب ...

بله بستگی به شهرتون داره که تو چه وضعیتیه و در اخر تصمیم شما اگر حضوری هم باشه اجباری نیس

عزیزم اجازه بدید مدارس باز شه همگام با کلاس درسش که مجازیه حروف و یاد بگیره و کار کنه طبیعیه شناخت ح ...

بنظرتون الان باهاش چی کار کنم ؟ اگر الفبا کار نکنم 

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
مجازیه ،۳و نیم هم پول میگیرن ،من ننوشتم گفتم خودم باهاش کار کنم 

بابا چیز خاصی یاد نمیدن که آخه

آمادگی اصلش  واسه حضوریه که  بچه یاد بگیره چطوری تو کلاس بشینه چیکار کنه

امتحان چیه

وگرنه یاد دادنی خاصی نداره

جز چنتا ایه قرآن و سوره و مصرف آب و شعر و ایناس

بخوایین پیش ثبت نام کنین انگار پولتونو دور ریختین داداش من سال قبل پیش دبستانی بود مامانم ثبت نامش ...

یه آقایی که مدیر مدرسه بودگفت پیش دبستانی اصلا ضروری نیست نره هم واسه کلاس اول باید اسمشو بنویسن 

بنظرتون الان باهاش چی کار کنم ؟ اگر الفبا کار نکنم 

رنگ ها 

قانون های کلاس 

حیوانات وحشی اهلی 

اعداد 

دست ورزی اعداد و با خمیر درست کنه 

کاغذ با قیچی ببره 

دست ورزی خیلی مهمه 

فصل ها 

لوحه نویسی 

اشکال هندسی