2777
2789
عنوان

خواهش میکنم به من پول جمع کردن یاد بدین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 58 پست
بله میخوام خودم یاد بگیرم تا حالا هر چی بوده مامانم جمع کرده یعنی به من بود اونم نذاشته بودم جمع کن ...

دستو دلبازی و ولخرج 😁😁اگه یکم یکم خسیس بودی می‌تونستی پول جمع کنی 😂😂😂

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خودم قول و قسم میدم که دیگه خرج نمیکنم واقعا اگه چیزای چرت نخرم خرج زیادی ام ندارم من  ...

عزیزم نقدی هاتو یه بطری بردار یه جایی قایمش کن از سرش پولارو بریز توش  یه حساب جدا هم درست کن. پولاتو بریز تو اون کارتتم بشکن من بااین کارا پول جمع میکنم😉😉

من ک خودم متقدم دو روز دنیاادم نباید جیزی تو دلش بنونه

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

یه هدف واسه خودت تعیین کن مثل خرید خونه یا ماشین و خودتو مجبور کن که واسه خریدش پول پس انداز کنی 

تا وقتی چیزی نیاز نداری نخر

واسه خودت تنبیه و تشویق درنظر بگیر 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

برای پولت باید هدف داشته باشی بهت انگیزه بده مثلا بگو طلا میخرم ماشین میخرم یا هرچی، بعد پولو بریز تو کارت بده دست مثلا مامانت یا حتی یکی از دوستات البته بدون رمزش😐😂 خلاصه در دسترس نباشه و تا پول دستت اومد معطل نکن فوری بریز تو کارته

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
واقعا چطور دلتون میاد هی پول با مانتو  و کفش بدین من فوقش سالی دو تا مانتو بخرم یه جفت کفش و دو ...

دست خودم نیست بخدا

برای منم حرف مردم مهم نیست که

عشق لباس دارم

حتی عشق قاب گوشی فک کنم گوشیم ۳۰ ۴۰ تا قاب داشته باشه بس که مریضم 😭

من ک خودم متقدم دو روز دنیاادم نباید جیزی تو دلش بنونه

آخه همیشه شرایط بر وفق مراد نیست 

یه روز پول هست یه روز نیست 

آدم باید پس انداز داشته باشه 

وقتی محتاج پول شدیم رو نزنیم به این و اون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

راه باد گرفتن پول جمع کردن توجه توجه پ+و+ل به همین راحتی میشه پو ...

عاای بود همه مشکلات حل شد ممنون😁

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یه هدف واسه خودت تعیین کن مثل خرید خونه یا ماشین و خودتو مجبور کن که واسه خریدش پول پس انداز کنی&nbs ...

این روش ماست😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط وام خونگی که بهره نگیرن چاره مشکله 

من تازگیا 20 میلیون پس انداز کردم همینطوری 

خانوادم میگن ارزش پول از بیست ماه پیش تا الان کم شده ولی مطمئنم اگه بخودم بود الان بیست هزار تومنم نداشتم 

برای پولت باید هدف داشته باشی بهت انگیزه بده مثلا بگو طلا میخرم ماشین میخرم یا هرچی، بعد پولو بریز ت ...

همین دیگه هدف ندارم

قبلا میخواستم ماشین بخرم جمع میکردم هر چند بازم ولخرج بودما ولی با عذاب وجدان پول خرج میکردم بعدش که بابام خرید برام اونجوری نیست

الانم تو ذهنم افتاده ماشین مدل بالا میخوام ولی نمیتونم جمع کنمم ته دلمم خودمو راضی میکنم کافیه دیگه کارمو راه میندازه مگه چی میخوام