2777
2789

دخترم 15 ماهشه یکی از چشماش به شمت داخل انحراف پیدا می کنه همیشکی نیست گاهی اینطور میشه کسی تجربه داره..دکتر بردم پیش دکتر سنجری و آقانژاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم هشت سالشه تازه متوجه شدم بردم دکتر گفت ی چشمش انحراف داره فقط ب سمت بیرون نمیچرخه بالاپایین وداخل مشکلی نداره گفت همین  سندروم دوئن ودرمان نداره خیلی نگرانشم میخوام ببرمش پیش ی دکتر دیگه ببینم نظرش همینه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
دخترمنم هشت سالشه تازه متوجه شدم بردم دکتر گفت ی چشمش انحراف داره فقط ب سمت بیرون نمیچرخه بالاپایین ...

عزیزم من پیش بهترین دکتر تو این زمینه بردم دیگه رو دست دکتر سنجری وجود نداره ... فقط برو خدا رو شکر کن دختر تنبلی نداشته چشمش رو از دست بده چون این بچه ها مستعد تنبلی چشم هستن اگر تهرانی ببر پیش سنجری تو ونک این یک سندروم هست که مادرزادیه و عصب چشم تشکیل نشده فعلا کاری نمیشه کرد مگه اینکه علم خیلی پیشرفت کنه ...

دخترمنم هشت سالشه تازه متوجه شدم بردم دکتر گفت ی چشمش انحراف داره فقط ب سمت بیرون نمیچرخه بالاپایین ...

برام جالبه چطور تا 8 سالگی نفهمیدی... من بچه 7 ماهش بود فهمیدم ... البته خوشبحالت که تا الانم نفهمیدی غمت کمتر... بعد بچه رو دکتر می بردی بهت نگفتن متخصص کودک 

ی سوال لطفا جواب بده ... دختر شما هم وقتی مریض و لاغر میشه این مورد بیشتر خودش رو نشون میده؟

برام جالبه چطور تا 8 سالگی نفهمیدی... من بچه 7 ماهش بود فهمیدم ... البته خوشبحالت که تا الانم نفهمید ...

نمیدونم چرا نفهمیدم یاخیلی  کمه یا کسی توفامیل  یا اطرافیان ندیدم زیاد حساس نبودم اصلا هیچ کس تابحال ازاطرافیان مادرمادرشوهر هیچکس بهمون نگفته چشماش مشکل داره منم حساس نبودم

ی سوال لطفا جواب بده ... دختر شما هم وقتی مریض و لاغر میشه این مورد بیشتر خودش رو نشون میده؟

دخترمن شش ساله بود یباردلدرد شدیدگرفت شوهرم برد دکتر عمومی دکتر گفته بود چشماش انحراف داره ببر پیش چشم پزشک راستش اصلا جدی نگرفتم گفتم دکتر چرت گفته مشکلی نداره تا امسال تومدرسه یکی ازبچها گفته بود چشمات مشکل داره دیگه باورم شد مشکلی هست بردم دکتر که دکتر گفت سندروم ودرمان نداره دست کاری نکن بدترمیشه ازاون روز دنیاروسرم آوارشده هر لحظه وهر روز نگاش میکنم هی دنبال دلیلم که مشکلی نداره اصلابهم ریختم خیلی 

دخترمن شش ساله بود یباردلدرد شدیدگرفت شوهرم برد دکتر عمومی دکتر گفته بود چشماش انحراف داره ببر پیش چ ...

الانم حساس نباش... زندگیت رو بکن .. خدا رو شکر چشمش سالمه و تنبلی نگرفته خیلی شانس آوردی با تنبلی بچه نابینا میشه ..

الانم حساس نباش... زندگیت رو بکن .. خدا رو شکر چشمش سالمه و تنبلی نگرفته خیلی شانس آوردی با تنبلی بچ ...

می گفته من از بچگی تنبلی دارم الان 33سالمه کور نشدم 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

می گفته من از بچگی تنبلی دارم الان 33سالمه کور نشدم

عزیزم تنبلی اگر رسیدگی نشه چشم کور میشه مخصوصا بچه هایی که سندروم دویین دارن...چون مستعد تنبلی هستن...بهتر بیشتر مطالعه کنی اگر شما خدا رو شکر سالم موندی دلیل نمیشه این مورد نباشه