2777
2789
عنوان

خواهش میکنم به من پول جمع کردن یاد بدین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 58 پست
منم ولخرجم درآمد شوهرمم بد نیست...ولی کیف پول نصب کردم هروقت پول دستم میاد پول میدم به داداشم برام ا ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی در مورد ارز دیجیتال واسه بلندمدت واینکه کدوم صرافیها مطمین هستن واسه کیف پول دیجیتال. ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز خالم بهم میگفت واسه چی پول جمع کنی اخه فعلا خونه باباتی عشق و حال کن از یه طرفیم زیاده خواهم ...

خواهر گل شما سکه بخرید و یک آلبوم عکس پر ورق یک سکه بخر بزارتو آلبوم و همت کن پرش کن .سختی سختی و بالاو بلندی زیاد داره با این اوضاع سخت اقتصادی اگه هی ریخت وپاش کنی نمیتونی پس انداز داشته باشی سکه بخر و همت کن برسونی به صدتا مثلا 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

برا بلن مدت که ارزای ارزونی خیلی خوبی هست...من الآن سی هزارتا وینک دارم....۷هزارتا بیت تورنت دارم...۵۰۰ دوج دارم...۵۰ استلار دارم...بهترین راه اینه کیف پول نصب کنی انتقال بدی تواون...هیچکی جز خودت بهش دسترسی نداره حتی اگه دولت تحریمش کنه..خواستی بگو بیشتر راهنماییت کنم

فکر خوبیه مرسیی 🥺

عملیش کن .همین امروز بر طلافروشی و چندتا سکه توجه کن فقط سکه یا گرمی یا پارسیان بخر و بزار تو آلبومت و قایمش کن جای امن به کسی هم نگو و با خودت بگو من اینا تا پرش نکنم ول کن نیسم.همت کن میشه

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

با دوستات میری بیرون تو حساب میکنی؟ دوست خوب نمیخوای؟😂😂😂😂😂😂

ببین یه حساب باز کن. مثلا یک پنجم حقوق هرماهتو بریز تو اون حسابه. بعد فکر کن اصلا همچین حسابی نداری. مثل اینه که زمستونا تو جیب پالتوهامون پول میذاریم بعد سعی میکنیم بهش فکر نکنیم زمستون سال بعد میایم سراغش تو جیبش پول میبینیم چقد ذوق میکنیم😂👌دقیقا اونجوری. چند سال بعد یهو برو حسابتو چک کن میبینی چقد پس انداز کردی خیلی حس خوبیه😋

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
من هر هفته باید ی بسته بززنم بیاد بعضی چیزاش خیلی قیمت مناسبه یا بیرون پیدا نمیشه

آره ولی من برای اینکه کرایه ندم هر سری سیصد به بالا خرید میکنم هی میگم این ارزونه بخرم ولی خیلی چیزا رو واقعا نیاز ندارم 

دست خودم نیست بخدا برای منم حرف مردم مهم نیست که عشق لباس دارم حتی عشق قاب گوشی فک کنم گوشیم ۳۰ ۴ ...

اینجوری خوب نیست عزیزم به فکر آیندت باش با این وضعیت هر روز گرونی و بدبختی یه خواهری دارم مجرده اونم حقوق داره اینقد ولخرجه که نگو من همش میگم اگر به جای تو بودم الان کلی طلا داشتم یه ماشین خوبی هم زیر پام بود ولی خواهرم به جز یه اتاق لباس و کفش و کیف بدرد نخور دیگه هیچی نداره البته اون مریضه شخصیت مرزیه یا دوقطبی دقیق نمیدونم 

آره ولی من برای اینکه کرایه ندم هر سری سیصد به بالا خرید میکنم هی میگم این ارزونه بخرم ولی خیلی چیزا ...

منم بخاطر پول پست هی اضافه میکنم ک 300 شه

ولی معمولا چیزای مصرفی میخرم ک بالاخره نیازه

خمیر دندان شامپو و....

اول و اخر باید اینارو بخری دیگه بخر بزار خونه