2777
2789
عنوان

خواهش میکنم به من پول جمع کردن یاد بدین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 58 پست
منم نمیتونم پول پس انداز کنم🤣🤣🤣🤣

من به خودم قول و قسم میدم که دیگه خرج نمیکنم

واقعا اگه چیزای چرت نخرم خرج زیادی ام ندارم من 

ولی بیرون که میرم یه چیزی توی دلم میگه بخر بخر همچنین خرید اینترنتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خودش یاد بگیره  تا کی مامانش جمع کنه  بعدا ازدواج می‌کنه نمیتونه پولشو بده مامانش

بله میخوام خودم یاد بگیرم

تا حالا هر چی بوده مامانم جمع کرده یعنی به من بود اونم نذاشته بودم جمع کنه واسم

یکم جمع کنی حریص میشی بیشترش کنی 

من یه قلک میخرم مثلا دو روز یبار ۱۰ تومن ۵۰ تومن هرچقدرم نقدی تو کیفم باشه میندازم داخلش ب شوهرمم یاد یاد دادم اونم میندازه بعد اینکه پر شد میبریم یهو میبینی ۳تومن ۲تومن یا هرچقدر جمع شده خیلی بدردمون میخوره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خانما همسر منم بمن ماهی یک الی دو تومن میده ول خرجم چرت و پرت میگیرم 

میتونم باهاش سکه بگیرم؟ضرر نمیکنم؟اصلا سکه این قیمتی هست؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
منم ولخرجم درآمد شوهرمم بد نیست...ولی کیف پول نصب کردم هروقت پول دستم میاد پول میدم به داداشم برام ا ...

نمیخوام وارد این کارا بشم تو بورس ضرر زیادی کردم دیگه توبه کردم

من به خودم قول و قسم میدم که دیگه خرج نمیکنم واقعا اگه چیزای چرت نخرم خرج زیادی ام ندارم من  ...

عزیزم  برای خرید کردن فقط به نظر دلت گوش نده این حرفو که نزار تو دلم بمونه رو بریز دور  فقط چیزایی که نیاز هست رو بخر و  واقعا کاربری هستن و مفید   نه هر چی خوشت اومد    با عقلت تصمیم بگیر

من به خودم قول و قسم میدم که دیگه خرج نمیکنم واقعا اگه چیزای چرت نخرم خرج زیادی ام ندارم من  ...

من اصلا پول داشته باشم و دست باشم تا خرج نکنم انگار ی چیزی تو بدنم وول میخوره خرج ک میکنم خیالم راحت میشه اکثرا خرجام الکیه منم

واقعا چطور دلتون میاد هی پول با مانتو  و کفش بدین من فوقش سالی دو تا مانتو بخرم یه جفت کفش و دو تا روسری این از لباس اصلا برام مهم نیست دیگران چی در موردم میگن 

سعی میکنم پولامو جمع کنم و یه چیزی که بدرد بخوره بگیرم البته اگر حقوق داشتم خیلی بهتر میتونستم پول جمع کنم ولی از همین پول تو جیبی ها بعضی وقتا پس انداز میکنم