2777
2789

هر کاری میکنم نمیتونم پول جمع کنمم 

همش در حال خرید اینترنتی چیزای چرت

خیلی کم پس انداز میکنم هر چی ام پس انداز دارم به لطف مامانمه هر وقت پول دادم بهش جمع کرده برام ولی میدونم اگه همت کنم خیلی بیشتر پول جمع کنم

اونقدر لباس و کفش های نپوشیده دارم بازم خسته نمیشم بیرون که میرم با دوستام من سعی میکنم حساب کنم نمیدونم چه اخلاق گندیه دارم

خودم شاغلم و بابامم بهم پول میده 

راه های ول جمع کردنتونو بهم بگید 🥺مرسی ❤

به فکرم افتاده مثل نامزدم منم یه حساب بانکی دیگه باز کنم کارتمم سوراخ کنم نتونم خرج کنم پس انداز کنم

شما اگه راه دیگه ای میدونید بهم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خواهر منی 😂😂😂اصلا پول نمیتونه نگه داره 

ولی من برعکس خیلی جمع کن هستم 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

راه باد گرفتن پول جمع کردن

توجه توجه

پ+و+ل

به همین راحتی میشه پولو جمع کرد

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

آیا نمی توانی پول جمع کنی.  ایا در پول جمع کردن مشکل داری.   دیگران نگران نباشید. شما میتوانید با ارسال پول های خودتان ب حساب ما هر چقدر میخواد پول جمع کنید🤣🤣🤣

آب تا سردی نبینه یخ نمیزنه
یا پول نقد  بده به مامانت جمع کنه یا تو یه کارت دیگه بریز بده مامانت

باید خودش یاد بگیره 

تا کی مامانش جمع کنه 

بعدا ازدواج می‌کنه نمیتونه پولشو بده مامانش

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺