2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

103 بازدید | 11 پست

سلام ..من هفته۳۴ک بودم بخاطر انقباض دکتر بهم شیش عدد امپول داد ک روز سه تا باهم زدم و گفت وارد ۳۵هفته ک شدی چون تو شهر خودمون ان ای سیو نیس نامه داد برم پیش دکتر دیگه تا اگ لازم شد اونجا زایمان کنم الان ۳۵هفته۳روزم اما شوهرم میگه نمیبرمت میگه کار دارم حالا کارش چیه کمک کردن ب داداشش تو جمع کردن پسته ها .خیلی با کاراش اذیت میکنه بماند... سزارین هستم خواستم بدونم اگه نرم و بمونم تا کیسه ابم پاره بشه خطر داره ..اینم بگم روزی چهار بار درد پر یو دی میگیردم .

اِ خب معلومه 

درست ميگن

الكى بگو كيسه پاره شده

درد هم كه دارى عزيزم، شوخيه مگه

سلااام...آره از نقطه چین خوشم میاد.‌‌..یا همون سه نقطه...چون کلا سه تا نقطه است ...ولی دنیا حرف هم داره...حالا...بگذریم...من ساج هستم...نه، تا حالا تاپیک هم نداشتم و نذاشتم...چند سال پیش اینجا بودم و خطم عوض شد دوباره جدیدا میام...دوست دارم اونایی رو که واقعیین ...مهربونن...از کامنتها میشه فهمید...زیاد نیستن..ولی هستن...خیلی ساله متاهلم و دو تا فرشته زمینی هم دارم....دوست دارم و خوشحال میشم بتونم اندازه تجربه خودم با یه کامنت کمکی باشم، همین. نه بحثی دارم، نه میگم فقط نظر،نظر منه،کامنتی هم میزارم نظرم رو برای استارتر دارم میگم. چون تاپیک زده واسه همین.شما خوشت نمیاد،مزاحم من نشو.بی احترامی نمیکنم،لطفا بی احترامی نکنین.ببینید یک اصلی وجود داره.ما مجبور نیستیم که از هم خوشمون بیاد،ولی مجبوریم به هم احترام بگذاریم.و واقعا برای استراحت و تفریح میام تو سایت..پس لطفا اوقات هم رو تلخ نکنیم.دوست دارم باهاتون دوست باشم.آرزوی ناب ترین و قشنگترین لحظه ها رو براتون دارم ☘️🥰💗.............و یک چیزی خواهرانه دوستانه میگم گوش بدین ضرر نداره...اندازه سنم که کم نیست...تجربه ام...بالا و پایینی های زندگیم....فهمیدم فقط مهربونی میمونه و بس...فهمیدم زندگی رو چقدررر میشه خوشگلتر دید...چقدر میشه ..یا حداقل سعی کرد تو لحظه زندگی کرد...مگه میدونی چند ساعت...چند سال... دیگه وقت داری این لحظه ها رو زندگی کنی؟؟ خب چرا نمیکنی؟ دوسش نداری؟ عوضش کن .تو میتونی.حیف نیست....نگو.....نگو دلت خوشه هاااا.....قضاوت نکن. ما هیچ کدوم نمیدونیم ماجراهای زندگی همو. مال من کتاب مجلد قطوریست......مثل خیلی ها....تجربه رو فقط باید زندگی کرد...لحظه به لحظه اش رو حس کرد....اونوقته که شاید ..جایی..به درد دل یکی گوش کردی و به درد خوردی...من دوست دارم...از ته دلم شاد میشم بتونم به درد بخورم و کمک باشم...🥰 و به قول حضرت مولانا....هر چیز که در جستن آنی .....آنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی بگو کیسه آبم پاره شد :/

هییی خواهر ۳۳هفته بودم احساس کردم مثل ادرار ازم میاد رفتم زایشگاه گفتن خداروشکر چیزی نیس .برداشت گفت بیا الکی رفتی زایشگاه دیدی چیزی نبود .مگم خب خداروشکر ک چیزی نبود حتما باید اتفاق بیفته 

هییی خواهر ۳۳هفته بودم احساس کردم مثل ادرار ازم میاد رفتم زایشگاه گفتن خداروشکر چیزی نیس .برداشت گفت ...

اآژانس بگیر برو و بگو اگه من دیگه باردار شدم و بچه اوردم این دفعه اخره شاید بتر سه 

اِ خب معلومه  درست ميگن الكى بگو كيسه پاره شده درد هم كه دارى عزيزم، شوخيه مگه

وقتی میگه دردا الکیه .بخدا شب و روزم گریه .اینقدر خودمو جلو مامانم و شوهرم زدم گفتم یک لحظه ب این فک کن بچه خدایینکرده بمیره میگه بچه من کاریش نیس ...

انشالله که زایمان بی دردسری داشتی 

باهاش شرط کن هر سال پسته هست ولی من هر سال نمی تونم باردار بشم اتفاقی افتاد برا بچم خودت و خانوادت یکی میکنم بگو تا الان سالمه و مشکلی نداره اگر مشکلی براش،پیش،امد یا خدایی نکرده از دستش دادیم یه روز خوش،برات نمیذارم بعدم حتما حتما وضیعتتو به مادرو پدرش،بگو و همین حرفا رو هم به برادرشوهرت برن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
انشالله که زایمان بی دردسری داشتی  باهاش شرط کن هر سال پسته هست ولی من هر سال نمی تونم باردار ...

مامان و باباش فقط بلدن بگن عقیدشه ..داداششم ک خوشحال میشه .ولی ب مامانم گفتم هروقت بخیر خوشی زایمان کردم ب ننش بگو تا خجالت بکشه .

وقتی میگه دردا الکیه .بخدا شب و روزم گریه .اینقدر خودمو جلو مامانم و شوهرم زدم گفتم یک لحظه ب این فک ...

عزززززيززززم وقت براى ادب كردن شوهرت و ايل و تبارش هست... الان وضعيتت حساسه خانم.. اين كارا چيه!!! ديگه دارى مامان ميشى، آروم و منطقى باش، الان فقط با زبون خوش و بدون دعوا از شوهرت يا خانواده اش، نه ، خانواده ى خودت بايد بخواى شما رو به دكتر بيمارستان هر كجا كه قرار بود برسونن، الان فقط به فكر سلامتى خودت و نى نى باش، به سلامتى كه اومد... خدمت تك تكشون برس

اونم نه اينطور.. خودم رو زدم يعنى چى، ديگه ميخواد جوجه بياد، شير بدى بزرگش كنى ، با رفتار معقول شوهرت هم متوجه اشتباهش ميشه عزيزم

پيش پيش قدمش مبارك💗

سلااام...آره از نقطه چین خوشم میاد.‌‌..یا همون سه نقطه...چون کلا سه تا نقطه است ...ولی دنیا حرف هم داره...حالا...بگذریم...من ساج هستم...نه، تا حالا تاپیک هم نداشتم و نذاشتم...چند سال پیش اینجا بودم و خطم عوض شد دوباره جدیدا میام...دوست دارم اونایی رو که واقعیین ...مهربونن...از کامنتها میشه فهمید...زیاد نیستن..ولی هستن...خیلی ساله متاهلم و دو تا فرشته زمینی هم دارم....دوست دارم و خوشحال میشم بتونم اندازه تجربه خودم با یه کامنت کمکی باشم، همین. نه بحثی دارم، نه میگم فقط نظر،نظر منه،کامنتی هم میزارم نظرم رو برای استارتر دارم میگم. چون تاپیک زده واسه همین.شما خوشت نمیاد،مزاحم من نشو.بی احترامی نمیکنم،لطفا بی احترامی نکنین.ببینید یک اصلی وجود داره.ما مجبور نیستیم که از هم خوشمون بیاد،ولی مجبوریم به هم احترام بگذاریم.و واقعا برای استراحت و تفریح میام تو سایت..پس لطفا اوقات هم رو تلخ نکنیم.دوست دارم باهاتون دوست باشم.آرزوی ناب ترین و قشنگترین لحظه ها رو براتون دارم ☘️🥰💗.............و یک چیزی خواهرانه دوستانه میگم گوش بدین ضرر نداره...اندازه سنم که کم نیست...تجربه ام...بالا و پایینی های زندگیم....فهمیدم فقط مهربونی میمونه و بس...فهمیدم زندگی رو چقدررر میشه خوشگلتر دید...چقدر میشه ..یا حداقل سعی کرد تو لحظه زندگی کرد...مگه میدونی چند ساعت...چند سال... دیگه وقت داری این لحظه ها رو زندگی کنی؟؟ خب چرا نمیکنی؟ دوسش نداری؟ عوضش کن .تو میتونی.حیف نیست....نگو.....نگو دلت خوشه هاااا.....قضاوت نکن. ما هیچ کدوم نمیدونیم ماجراهای زندگی همو. مال من کتاب مجلد قطوریست......مثل خیلی ها....تجربه رو فقط باید زندگی کرد...لحظه به لحظه اش رو حس کرد....اونوقته که شاید ..جایی..به درد دل یکی گوش کردی و به درد خوردی...من دوست دارم...از ته دلم شاد میشم بتونم به درد بخورم و کمک باشم...🥰 و به قول حضرت مولانا....هر چیز که در جستن آنی .....آنی.