2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 70 پست
چیزی نگفتم . به بچش چیزی بگم که نمیشه عمه ام ولی دلم سوخته خیلی 

میدونم

اگه ادما میدونستن حرفاشون چ تاثیری رو قلب ادم میزاره ی تجدید نظر کلی میکردن

درسته شما برا برادرزادت عمه باش و به اون طفل معصوم چیزی نگو

ولی اگه مادرش باز این رفتارو تکرار کرد با خنده جوابشو بده

یا اینکه برو بهش پیش داداشت بگو عزیزم من حرفی زدم ک ناخواسته رنجوندمت؟اخه سابقه نداشته،تو همیشه مهربون بودی ولی اونروز اونطوری حرف زدی

اینطوری سوءتفاهما حل میشه

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین درسته بچه ات خوش زبون ولی باید یاد بگیره احترام گذاشتن رو خوب منم بودم ناراحت میشدم که یه بجه ب ...

منم اولش گفتم حق داشته مادره و دوست نداره کسی بچشو تحقیر کنه و براش شرط و شروط بذاره اما متأسفانه اونطور که استارتر گفت گفت عادتشه تیکه میندازه یا عیب رو بچش میذاره

میدونم اگه ادما میدونستن حرفاشون چ تاثیری رو قلب ادم میزاره ی تجدید نظر کلی میکردن درسته شما برا ب ...

اگه آدم بود من اهل مذاکره بودم ولی بدتر میکنه اگه حرف باهاش بزنم نمیدونم دیگه 

اگه آدم بود من اهل مذاکره بودم ولی بدتر میکنه اگه حرف باهاش بزنم نمیدونم دیگه 

هعی خواهر

ادم گیر بعضی ادما نیفته واقعا

برات صبر میخوام از خدا🧡💛

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
پسرش اونجا نبود عزیزم 

عزیزم شما این حرفای بچه تو میزاری به حساب خوش،زبونی ولی اصلا درست نیست چه باشه یا نباشه واقعا یه بچه 5 ساله که نباید از الان شرط بزاره برا بقیه حتی برا خوش،زبونی شما در اینده با مشکل بر میخوریئ ما 10 تا نوه داریم همشون هم خوش زبون با اعتماد بنفس بابا  اکثرا پیش هم هستن مخصوصا قبل کرونا ولی تا الان مثل جمله پسر شما رو نزدن 

بجایی ایراد گرفتن از بقیه یاد گل پسرتم بدی بیراحترامی نکنه 

زن داداشت همو کارش اشتباه ایراد میکیره شاید وقتی میبینه بچه شما اینجوری صحبت میکنه ناراحت میشه و چنین رفتار میکنه که خیلی زشته 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
۵ سالشه کلا فی البداهه اینا رو گفت

خوب نباید بگه واقعا درست نیست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عزیزم شما این حرفای بچه تو میزاری به حساب خوش،زبونی ولی اصلا درست نیست چه باشه یا نباشه واقعا یه بچه ...

نمی‌فهمم خودم بودم شاید تو دلم ناراحت میشدم ولی پسرم بچه خوبی همش قربون صدقه پسر داییش میره با این سن کم عاشقشه

منم اولش گفتم حق داشته مادره و دوست نداره کسی بچشو تحقیر کنه و براش شرط و شروط بذاره اما متأسفانه او ...

ببین کار زن داداشش خیلی زشته و مطمیین باش دلیل داره شاید مادر استاتر یا کسی فرقی گذاشته یا پسر استاتر زیاد از این حرفا میزنه اینک اینجپری ایراد میگیره 

کار هر دویی اینا غلطه و اصلا این که کسیو تحقیر کنی خوش زبونی نیست

ببین کار زن داداشش خیلی زشته و مطمیین باش دلیل داره شاید مادر استاتر یا کسی فرقی گذاشته یا پسر استات ...

بله موافقن. تو این شرایط بودم. آدم باید یه لحظه خودشو بذاره جای زنداداشه