2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 70 پست
نمی‌فهمم خودم بودم شاید تو دلم ناراحت میشدم ولی پسرم بچه خوبی همش قربون صدقه پسر داییش میره با این س ...

ببین با اینکه پسرم پسر خوبی هست و نمیدونم عاشق اینا رو بزار کنار از الان یاد پسرت بده که برا خود شیرینی کردن کسیو تحقیر نکنه چون این رفتار الان اصلاح نشه در اینده برا خودش بد میشه 

مطمیین باش الان زن داداشت ناراحت شدید بسا اگر خیلی هم رو بچش حساس باشه با برادرت هم داعوا نکرده مطمیین باش سر همین موضوعات خرد و کوچیک هست که زن داداشت ایراد میگیره از بچه ات 

بعدم خودت باید قبلی که زن داداشت حرفی میزد میگفتی مامان پسر گلم پسردایی خیلی پسر خوبیه دیگه اینو نگو همسن یه جمله باعث میشد رفتار زن برادرت هم عوض بشع

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله موافقن. تو این شرایط بودم. آدم باید یه لحظه خودشو بذاره جای زنداداشه

الان اگر زن داداشه تاپیک میزد که پسر خواهرشوهرم 5 ساله هست پسرمو تحقیر میکنه خود استاتر میکفت از بچهدان دفاع کن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ببین با اینکه پسرم پسر خوبی هست و نمیدونم عاشق اینا رو بزار کنار از الان یاد پسرت بده که برا خود شیر ...

نمیدونم شما محیط و آدمارو ندیدی واسه این این طوری میگی نه گلم اولین باره که پسرم از جملات میگفت ولی برعکسش شاید  هزار بار رخ داده و یا بیشتر وبی من چیزی نگفتم چون بچه اند شما خاطره این طوری داری یا به این کلمات خواهرشوهر و اینا اینجوری میگی

[QUOTE=207862795]خوب نباید بگه واقعا درست نیست [/QUOT۵ سالشه ۵۵۵۵

استاتر عزیز درسته پسر شما 5 سالش هست سال دیگه میره مهد کودک از الان تا 8 سالگی داره شخصیتش جا میفته و بچه شما الان خوب و بد رو میفهمه اگر میخوایی ازامش داشته باشی و کسی بد بچه تو نگه شما رفتارتون عوض کنید

الان اگر زن داداشه تاپیک میزد که پسر خواهرشوهرم 5 ساله هست پسرمو تحقیر میکنه خود استاتر میکفت از بچه ...

گلم باقی پی ام هام روهم بخون منم خواهرشوهر دارم هردفعه کلی سوتی از حرفای مامان باباش میده وایسم با بچه یک و دو کنم؟

نمیدونم شما محیط و آدمارو ندیدی واسه این این طوری میگی نه گلم اولین باره که پسرم از جملات میگفت ولی ...

بین مادتو خونمون از صبح نوه ها میان تا شب اصلا این جمله ای که پسر شما گفته یا این جپر جملاتی رو بکار نمیبرن استاتر عزیز ببین این که زن داداشت داره اینطئری رفتار میکنه مطمیین از یه جا شروع شده و تخم نفرت نسبت به بچه شما تو وجودش کاشته شده شما برا این که پسر خودتون ادیت نشه دیگه نترسه دوتا راه داری یکی گفتم رفتار رو عوض کنی دوم بری یه بار دوستانه با ارامی با زن داداشت صحبت کنی 

گلم باقی پی ام هام روهم بخون منم خواهرشوهر دارم هردفعه کلی سوتی از حرفای مامان باباش میده وایسم با ب ...

هر چی میگم رو قبول نداری انشاءالله تو زندکی موفق باشی