من یه بچه ۵ ساله دارم که خیلی خوش سر و زبون هست داداشم هم یه بچه به همین سن . بخاطر کرونا خیلی وقت جایی نبردیمش بعد کلی وقت بردیمش یه شهربازی که توی شهرمون معروف . بعد به داداشم گفت دایی فلان جا خیلی خوبه اگه کیوان(اسم پسر داداشم )پسر خوبی باشه اونم میبرم. بعد زنش با لحن خیلی بد به بچه میگه چیه خاله اونجا رو خریدی سندش رو به اسمت زدن که اونم ببری با لحن خیلی بد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از این به بعد جوابشو بده بگو هر چی هست خدا داده و به خودم ربط داره
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
ببین درسته بچه ات خوش زبون ولی باید یاد بگیره احترام گذاشتن رو خوب منم بودم ناراحت میشدم که یه بجه بخواد برا بچه من شرط بزاره این بلبل زبونی نیست داره پرو میشه
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
جاری من و دخترش هر وقت من و بچمو میدن شروع میکردن قیافه گرفتن یا با کسای دیگه صمیمی میشدن مارو ندید میگرفتن. دیدم بچم داره حساس میشه و غصه میخوره، هشت ساله گذاشتمشون کنار. تماااااام