2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال باهاش رفت و آمد نکن به داداشت بگو گاهی پسرشو بیاره خونتون و چند ساعت بازی کنن و دوباره ببرتش

میگه وای چشای پسرت عین دکه هست وای پاهای پسرت پرانتزی وای کجای پسرت کوچیکه ببرش دکتر نه که بچه خودم باشه ولی همه میگن قشنگه

حتما اونم میاره داداشم بدتره

نه نمیشه بگی فقط داداشت با بچش بیاد 

این بدتره 

تنها کاری که میتونی بکنی شما زیاد رفت و آمد نکنید تا روان بچت بخاطر حساسیت بیش از حد زنداداشتون خراب نشه 

اسی با خنده و شوخی حرفتو بزن توام

اگه واقعا اینطور ک اینجا گفتی اونجام گفته باشی حرف بدی نزدی

شاید ایشون حساسه

حالا ناراحت نشو اگه باز تکرار کرد :چیزی ک عوض داره گله نداره عزیزم

باتچکر

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
چرا بعضیا آنقدر بدن؟

ولش بابا دایورت کن به کلیه چپت

از این به بعد جوابشو بده بگو هر چی هست خدا داده و به خودم ربط داره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

ببین درسته بچه ات خوش زبون ولی باید یاد بگیره احترام گذاشتن رو خوب منم بودم ناراحت میشدم که یه بجه بخواد برا بچه من شرط بزاره این بلبل زبونی نیست داره پرو میشه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ولش بابا دایورت کن به کلیه چپت از این به بعد جوابشو بده بگو هر چی هست خدا داده و به خودم ربط داره

چی بگم واسه حرص دادن میگه وگرنه کل فامیل عاشق پسرم اند ولی خسته شدم ۳ یا ۴ ماه یه بار میرم خونه مامانم که نبینمش

جاری من و دخترش هر وقت من و بچمو میدن شروع میکردن قیافه گرفتن یا با کسای دیگه صمیمی میشدن مارو ندید میگرفتن. دیدم بچم داره حساس میشه و غصه میخوره، هشت ساله گذاشتمشون کنار. تماااااام