2777
2789
عنوان

دلیل نگاه کردن ی پسر

230 بازدید | 20 پست

بنده خدا هیز نیست معلومه ادم محترمی هست

خیلی وقته خیلی نگاهم میکنه حتی اگر با کسی حرف میزنه تمرکزش بهم میریزه باز هم نگاهم میکنم بیشتر از یک ماهه .

اگر علاقه داره چرا توی این مدت نیمده سمتم؟

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقی از همین جا شروع میشه هیز هم باشه باید بیاد سمت ت تا معلوم بشه حرف یه عده بیسواد که رابطه های ز ...

افرین به شعورت و فهمت ...

حالا چرا به نظر خودت سمتم نمیاد؟ چون من هیچ چراغ سبزی نشون ندادم؟

پسرا کسی رو خوششون بیاد هی نگاش میکنن اما دختر بر عکس نمیتونه نگاه کنه یا نمیخواد نگاه کنه 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

انگار پس خودتم خیلی نگاه میکنی...الان اون هم تو ددی سایت تاپیک زده یه دختره خیلی نگاهم میکنه🤣🤣

تو ددی سایت هستی؟ 🤭🤣

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

پسرا کسی رو خوششون بیاد هی نگاش میکنن اما دختر بر عکس نمیتونه نگاه کنه یا نمیخواد نگاه کنه

دقیقا نمیتونم نگاه کنم مستقیم 🤷🏼‍♀️

دقیقا نمیتونم نگاه کنم مستقیم 🤷🏼‍♀️

همه همینطورن 

من که نمیتونم در حضورش بشینم 🤭😅