2777
2789
عنوان

بچه ها من ۷ تا ادکلن نو دارم ولی😐

202 بازدید | 29 پست

نمیخامشون 😕 اثاث کشی داریم میدونم نمیتونم ازشون نگه داری کنم الکی هدر میرن

بیشترشو کادو گرفتم مارکای چی چی یا ورساچه یا جونیون

کسی میخادش؟همرو باهم میدم ۳۵۰

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگهشوووون دار

نه میخام ردشون کنم برن..خوشم نمیاد از خاطره ای ک دارم ازشون😁🥺

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
خوشبحالت من فقط یه زیر بغل دارم و یه عطر ناچیز😑😑

من میخام از دستشون خلاص شم فقط😕😕😕

نگه دار مگ چقد جا میگیرن😐

من میخام شرشون خلاص شم فقط...نگاشون میکنم خاطره تازه میشه برام😁😁🥺

نه میخام ردشون کنم برن..خوشم نمیاد از خاطره ای ک دارم ازشون😁🥺

دخترجون اگر اصله برو یه سرچ کن قیمتارو بذار دیوار بفروش اگر فیک هست که هیچی همین قیمت خوبه

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
 دخترجون اگر اصله برو یه سرچ کن قیمتارو بذار دیوار بفروش اگر فیک هست که هیچی همین قیمت خوبه

دوتا مارکه چی چی و ورساچش اصله مطمئنم

بقیه رو نمیدونم نمیتونم تشخیص بدم

اخه اصلا پولش برام مهم نیس 

فقط میخام ازشرشون خلاص شم🥺🥺

میشه عکس بزاری؟ استفاده کردی؟ خب اسماشونم بگو ما علم غیب نداریم ک

۰۹۹۱۱۵۹۲۶۷۷

بیا واتس اپ عکسارو بدم بت