چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین وقتی می خوام عکسمو روتوش کنم همش میزنه we need to see a face for this feator با اینکه نسخه آنلا ...
ببین داره میگه که چهره ای رو نمیتونه ببینه ک روتوش کنه
لابد داری برای اون قسمتی ک چهره رو روتوش میکنه واسه جای دیگه ای استفاده میکنی🤦🏻♀️
چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
ادیتور مبتدی و تازه کارم،اما کار با پیکس آرت رو بلدم،درضمن اینجوری هم نمیشه بهت بگم باید تو گوگل سرچ بزنی آموزشش بیاد
دنیای آرمی ها با دنیای بقیه خیلی فرق داره:)💜🫂ما آرمیا میتونیم دلتنگ دستایی بشیم ک هیچوقت لمسشون نکردیم :)🥺🐣رنگین کمون هفت رنگ داره🌈 ب خاطر اینکه بی تی اس هفت عضو داره😻💜تموم دنیای من اینه:یه کنسرت🎤🎵یه آرمی بمب🙂و هفت پسر با صدای بهشتی💜:)بهشون که احترام میزارم فکر میکنن لایق احترامن! نه عزیزم، مارو بنگتن دُرُست تربیت کرده!😏👊🏻همیشه اینو یادم میمونه ک خودمو دوس داشته باشم، اینو اون هفتا پسر فوق العاده یادم دادن💜🌈من یه سیارم🌎 که ۷ تا خورشید داره💜🫂(💜💫bts your like the world to me)
ببین وقتی می خوام عکسمو روتوش کنم همش میزنه we need to see a face for this feator با اینکه نسخه آنلا ...
مشکل از عکسه،خوب نمیتونه درست تشخیص بده
دنیای آرمی ها با دنیای بقیه خیلی فرق داره:)💜🫂ما آرمیا میتونیم دلتنگ دستایی بشیم ک هیچوقت لمسشون نکردیم :)🥺🐣رنگین کمون هفت رنگ داره🌈 ب خاطر اینکه بی تی اس هفت عضو داره😻💜تموم دنیای من اینه:یه کنسرت🎤🎵یه آرمی بمب🙂و هفت پسر با صدای بهشتی💜:)بهشون که احترام میزارم فکر میکنن لایق احترامن! نه عزیزم، مارو بنگتن دُرُست تربیت کرده!😏👊🏻همیشه اینو یادم میمونه ک خودمو دوس داشته باشم، اینو اون هفتا پسر فوق العاده یادم دادن💜🌈من یه سیارم🌎 که ۷ تا خورشید داره💜🫂(💜💫bts your like the world to me)
ادیتور مبتدی و تازه کارم،اما کار با پیکس آرت رو بلدم،درضمن اینجوری هم نمیشه بهت بگم باید تو گوگل سرچ ...
زدمم آموزششو همه چیشم نگاه کردمم قشنگ با همون آموزش پیش میرم اما همش میزنه we need to see a face for this feature😫😫 با اینکه نسخه آنلاک شدش ک پولی نیست رو دانلود کردم دقیقا با همین عکسم نسخه قبلیش شد ولی پولی بود🤦😫
زدمم آموزششو همه چیشم نگاه کردمم قشنگ با همون آموزش پیش میرم اما همش میزنه we need to see a face for ...
طبیعیه،کلا بعضی مواقع بخاطر سرعت پایین نت این اتفاق میوفته