2777
2789
عنوان

تازه ازدواج کردم…

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 49 پست
مردا اصلا براشون مهم نیس مثلا گازت کثیفه فلان جا اشغال ریخته ی غذا درست کن به خودت برس اونم خوشش میا ...

اتفاقا شوهرمن برعکسه بدش میاد شلوغ باشه

میاد هم خونه مرتبه هم خودم هم غذاامادس

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
وا شوهرم منم ۳ میاد من تازه از جام پاشدم الان یکم خونرو تمیز میکنم بعد ناهار فوری همزمان باهم مگ ...

آشپزی من خوب نیست

به برنجم کلی طول میکشه. هزاربار به غذا سر میزنم خسته میشم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشپزی من خوب نیست به برنجم کلی طول میکشه. هزاربار به غذا سر میزنم خسته میشم😂

خخخ

برنجو ک میخوای بزاری نیم ساعت دیگ بیای ابش کشبده شده درشو بزاری همین

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
وضع منم همینه البته ما چون پول نداریم، همش میره سر قسط، وگرنه حتما دو تا کلاس آموزشی، باشگاهی، جایی ...

اونم به من میگه برو ولی واقعا شرایطو‌ میسنجم میبینم نمیشه

ما زودتر خونه رو اجاره کردیم وسیله آوردیم وقتمون دوماه دیگه تمومه و‌دنبال خونه ایم، با این وضع اجاره خونه و‌ ودیعه🤦🏻‍♀️

راستی ی چیزیم بگم تویی ک دیر بیدار میشی معلومه شب دیر میخوابی

نمیدونم کار خاصی داری یا با گوشی ور میری

میتونی اخرشب همه چیو تمیز کنی بشوری راحت بعد بیای بخوابی

صب ک پاشدی تنهاکارت غذادرست کردنه با بعضی وقتا جارو برقی

من بعضی وقتام اینجوری میکنم خیلی خوبه

مگه چقدد بهم میریزی

هیچی واقعا چون تنها خودمم دیگ چیزی ب هم نمیریزه هرچیو همون موقع میزارم سرجاش

منظورم جارو وگردگیریه

یا یادم میره شام بپزم شیش و‌ هفت تازه یادم میوفته یا بعد ناهار شروع می‌کنم دیگه

چه زن بی نظمی ،فرزهم نیستی بگم همو ۷ هم خوبه تا ۸ یه چیزی سرهم کنی .گوشیتو بزاررو زنگ مثلا ۵ یا ۶ ازقبل اگر تو ذهنت هست سریع شروع کن ،درضمن بمون وبشین تو آشپزخونه که هی نری هی بیای ،نزار بیام گوشتو بپیچونم 

اره من کاملا به این اصل پایبندم شوهرم نمیتونه کلا مامانشم میگه بشدت شلخته بوده  از سرکار که م ...

شوهر منم همینطوره همش به هم میریزه

من هرربار بهش میگم بگو تا یاد بگیره

خودتم خونه رو مرتب نگه دار که نگه خونه نامرتبه منم به هم بریزم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن