2777
2789
عنوان

تازه ازدواج کردم…

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 49 پست
چه ربطی داره ۲نفر بازم ظرف هس گاز باید بپاکه جارو گرد گیری به تعداد ربطی نداره روتینه

اخه دیگه هر روز جارو و گردگیری نمیخواد که ! من خودم هفته ای یبار این کارا رو میکنم ! ظرف هم تو دو تا دونه بشقاب و قابلمه اس دیگه دو دقیقه ای شسته میشه ! پاک کردن اجاق هم که عذا رو که پختم همون لحظه دستمال میوشم دیگه تمیز میشه ! کاری نمیمونه که

اخه دیگه هر روز جارو و گردگیری نمیخواد که ! من خودم هفته ای یبار این کارا رو میکنم ! ظرف هم تو دو تا ...

هر روز من گردگیری میکنم دو روز ی بار جارو

غذا پختن خودش زمان بره

فقط ی قابلمه نیس ی غذا میپزی قابلمع برنج خورشت ماهیتابه ظرف هایی که موقع آشپزی کثیف میشه و...

شستن دستشویی 

مرتب کاری

پهن کردن و تا کردن لباس ها ۳ ۴روز ی بار 

اوووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دو نفر ادم چقد ریخت و پاش دارین؟

نمی‌دونم شاید یکمم من حساسم که حتماااا همه چی سرجاش باشه 

گذشته ازون اشپزیم میلنگه داااائم به غذا سر می‌زنم‌ یوقت خراب نشه کم نمک نشه فلان نشه

هر روز من گردگیری میکنم دو روز ی بار جارو غذا پختن خودش زمان بره فقط ی قابلمه نیس ی غذا میپزی قابل ...

چی بگم والا حالا من همش از بیکاری حوصله ام سر میره همه کارامم همیشه کردم هیچوقت خونه ام کثیف یا نامرتب نیس

خوب کار نکن عزیزم کتاب بخون فیلم ببین

نمیشه که😭 من کلییی قبل ازدواج شعار میدادم اینا رو میگفتم ولی حالا از دلم نمیاد

تو گرمای ظهر خسته از سرکار بیاد بعد من هیچ کاری نکرده باشم

چه ربطی داره ۲نفر بازم ظرف هس گاز باید بپاکه جارو گرد گیری به تعداد ربطی نداره روتینه

خیلی زیاد به تعداد ربط داره وقتی که استارتر داره با منی که روزی چند بار باید ریخت و پاش دو تا بچه رو جمع کنم غذا به مقدار بیشتر بپزم... فکر میان وعدشون باشم  خیلی بیشتره

دو نفر واقعا کثیف کاری نداره ولی بچه ها خیلی ریخت و پاش دارن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نمیشه که😭 من کلییی قبل ازدواج شعار میدادم اینا رو میگفتم ولی حالا از دلم نمیاد تو گرمای ظهر خسته ا ...

مردا اصلا براشون مهم نیس مثلا گازت کثیفه فلان جا اشغال ریخته ی غذا درست کن به خودت برس اونم خوشش میاد 

مثلا اینجا یه چیز خیلی خفن نوشتم حال کنی😎😁

وا شوهرم منم ۳ میاد

من تازه از جام پاشدم الان یکم خونرو تمیز میکنم بعد ناهار فوری

همزمان باهم

مگ هرروز جارو برقی میکشی؟هرروز دسمال میکشی😐

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
مگه چقد کثیف میکنین که تاظهر پاک نمیشه ؟ماا، اولش ۲۰ سال گذشته یادم نی

کارای خونه که تموم میشه مشکل اینه که چرا از وقتی ازدواج کردم هیچی وقت واسه خودم نمیمونه؟

یه فیلم دیدن

کتاب خوندن… تنهاییای خودم چی پس؟