2777
2789
چکار کنم خوب بشه دارم دیوونه میشم

بینیت رو کامل خالی کن خوب میشی،منم بعضی وقتا اینجوری میشم وبا این کار خوب میشم

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
😩🤦‍♀️ من فک کردم عفونت کرده  دکتر میگه با دستمال پاک نکن زخم میشه خون مونده توش

باید دائم با سرم نمک بینیت رو بشوری ولی بوی گند طبیعیه

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلاب وقهوه بوکن روغن بنفشه باپایه کنجدروحتما استفاده کن بویاییت برمی گرده

شما امتحان کردی؟دارم استفاده می کنم روغن بنفشه رو ریختم تو بینی اولش آرومم دوباره شروع میشه

ببین من بعد کرونا حس چشایی و بویاییمو از دس دادم بعد ک اینا برگشت یه بوی خیلی بد هر از گاهی برام می ...

با آب نمک شستشو میدم قطره می ریزم اسپزه دکتر داده قرص داده اما سه چند روزه تغییر نکردم همه چی بو گند میده م

شما امتحان کردی؟دارم استفاده می کنم روغن بنفشه رو ریختم تو بینی اولش آرومم دوباره شروع میشه

من نه کرونانگرفتم که استفاده کنم ولی توی یک تاپیکی این روگفتم یک خانمی گفت من استفاده کردم و خوب شدم 

آب جوشیده ولرم بانمک روهم قرقره کن 

با آب نمک شستشو میدم قطره می ریزم اسپزه دکتر داده قرص داده اما سه چند روزه تغییر نکردم همه چی بو گند ...

خوب میشی سعی کن ب خودت تلقین نکنی

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
من تا مدتها بعد عمل بینیم این خط رو داشتم. مال باز شدن منافذ بینیه

سلام عزیزم امیدوارم پبامم رو ببینی

من دو ساله که عمل کردم متاسفانه از همون موقع تا الان این بو تو بینیمه🥲☹☹چکار باید بکنم؟