2777
2789

دوستان خواستم اطلاع بدم که به عده کلاهبردار کانال های مختلفی در تلگرام اداره میکنن با این عناوین که از قشم ارسال میکنیم ، وارد کننده هستیم ، جنس تک به قیمت عمده هم میفروشیم 

اصلا گول شون رو نخورید

متأسفانه از کلی افراد عمدتا فقیر و کم در آمد و دست فروش کلاهبرداری کردن

از سال 98 هم در بستر تلگرام مشغول هستن و هر ماه کلی جنس میذارن و بعد از کلاهبرداری میلیونی الکی میگن دو هفته تعطیلیم و بلاک میکنن

باشه

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

خوب شد گفتی خدا خیرت بده

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

اتفاقا من میخواستم سفارش بدم شک کردم بیخیال شدم چون دوبار ازشون ش کارت خواستم هربار با یه آیدی مختلف ش کارتهای متفاوت میدادن

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

اینم لینک وبلاگی که بخاطر کلاهبرداری این کثافت ها درست کردن ، طفلکی ها نظر گذاشتنhttps://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://gheshmomdeh.blog.ir/1398/05/06/%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%A7%DA%A9-%D9%82%D8%B4%D9%85-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%8C-%D8%A7%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%8C-09058587163&ved=2ahUKEwiiuq6Zw_zyAhWPMBQKHTXVDjAQFnoECAMQAQ&usg=AOvVaw2-PSIoVZTPLid6BIyklpPh

📣📣توجه توجه!!!📣📣

❌فروشگاه های ما فقط در بستر تلگرام فعالیت دارند و مابقی فروشگاه های مشابه ما در فضای مجازی فیک می باشند.❌

با سلام

پیرو سوالات مکرر عزیزان؛لازم به ذکر چند نکته در رابطه با شیوه ی کاری هستیم؛

١.قیمت های درج شده در کانال قیمت عمده فروشی می باشد. و فروش عمده فقط با پرداخت ٢٠ درصد بیعانه ارسال می‌شود و مابقی هنگام تحویل کالا از مشتری دریافت میشود

٢.تک فروشی به قیمت همان عمده داده میشود و بایستی قبل از فاکتور و ارسال بار کاملا تسویه شود.

٣.سفارش عمده یعنی انتخاب یک کارتن، جین (جین پوشاک ١٢ تایی میباشد) ، پک و... حداقل فاکتور برای خرید عمده مبلغ یک میلیون تومان و حداقل فاکتور برای خرید تک ٢٠٠ هزار تومان می باشد.

۴. ساعت کاری ما همه روزه به صورت دو شیفت از ساعت ٠٨:٠٠ الی ٢٢:٣٠ می باشد.

۵.عزیزان عنایت بفرمایید همه ارسال ها چه عمده و چه تک رایگان میباشد و شما هیچگونه کرایه ای نمی‌پردازید.

۶.فروش عمده محصولات به دو صورت حضوری و غیر حضوری(ثبت سفارش از طریق ادمین ثبت سفارش) انجام می شود و ارسال روزانه از طریق باربری انجام می شود.

٧. شماره ی تماس روابط عمومی : فقط در صورت ضرورت تماس بگیرید.

٠٩٠۵۶۴٨٢٣۵۶

٨. برای خرید حضوری قشم در خدمتیم (البته فعلا به علت بیماری کرونا فروش حضوری نداریم) و برای خرید غیر حضوری عکس کارهای مورد نظر را به همراه نوشته های زیر تصویر (طبق کانال آموزش نحوه سفارش و خرید) برای بخش ثبت سفارش ارسال کنید

٩.آدرس کانال های ما👇👇👇👇 جهت ورود به کانال، لمس نمایید.

شماره تلفن خاموش

همچین آدرسی یه مخروبه هست

اصلا جنسی وجود نداره که بخواد تحویل باربری بشه

گول نمایششون هم نخورید با یه کاربری کد میده و ارجاع میده به کاربری حسابداری اش ، بعد از واریز وجه و ارسال رسید در صورت پیگیری بلاک میشدید 😈

🌺جهت ثبت سفارش خود🌺

👈الزاما پس از مطالعه کانال نحوه سفارش 👉

به بخش سفارشات مراجعه کنید:

برای ارتباط با بخش سفارشات عبارت زیر را لمس کنید 👇👇

بخش سفارشات   👉این قسمت را لمس کنید

ادمین سفارشات   👉این قسمت را لمس کنید

علاوه بر سی و دو کانال لباس و کفش زنانه و مردانه و بچگانه وو نوزاد و سیسمونی و لوازم برقی ، خانگی ، پلاسکو، آشپزخانه ، پت شاپ و............

کانال نحوه ی سفارش و خرید هم دارن 😐😳😂

کانالی مناسب عمده فروشان، پخش ها، مغازه دارن
و دست فروشان

فروش تک به قیمت عمده👌

🌐به علت شیوع بیماری کرونا فروش حضوری نداریم.🌐

آیدی کانال👇

https://t.me/joinchat/VuOc8yC5MsN4YpKc

📞شماره تماس: ٠٩٠۵۶۴٨٢٣۵۶