2777
2789

حدود 6 ماه پیش قرار بود برای آبجیم لپتاپ بخرن چون تازه وارد دانشگاه شده بود و نیاز داشت من گفتم ن بیاین کمتر هزینه کنید این کامپیوترمون که خرجش فقط 600 تومن بود رو درست کنید که هم برا من باشه هم برا آبجیم بعد آبجیم گفت ن لب‌تاپ نیاز تره برای من و باید اول اونو بخریم من ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم بعد یک مدت بابام یهو اومد گفت ن نمی‌خورم اصلا هیچی و من اصلا اون لحظه اونجا نبودم بعد یک دو هفته آبجیم اتفاقی یک جا دید ک من دردو دل کرده بودم با یکی نوشته بودم میخوان بخرن بخرن ولی به هیچ درد من نمیخوره و فقط برا آبجیمه آبجیم که ب من نمیده ولی ولش کن دوست داشتم کامپیوتر هم درست بشه از اون به بعد هر هفته با نفرت ب من زخم زبون میزنه چیز میگه پشت سر هم ک تو باعث شدی کینه ای حسود نمیبخشم همش سر کار خرابی های و حسادت هات همه چی تقصیر توعه با اون بدجنسی هات تا این شیش ماه هربار چیز بهم میگفت قلبم آتیش می‌گرفت با زخم زبوناش ولی هیچی نمیگفتم این دفه طاقت نیاوردم گفتم مگه من چی کار کردم اینقدر نفرت اینقدر بدجنسی و باهاش دعوا کردم کل صورت و دست هام زخمی شده و جای ناخونش ورم کرده بهم میگه قصد دارم هرگز فراموشش نکنم و تا آخر عمر بهت چیز بگم خیلی ناراحتم خسته شدم یعنی تو این 6 ماه من کاملا فراموش‌ که کرده بودم اصلا تمام محبت مهربونی خواهر بودنمون اینکه تو جمع اینهمه حمایتش میکردم و همیشه پشتشو گرفتم هیچوقت تو ناراحتی هاش حرف نمیزدم سکوت کامل همه رو فراموش میکنه آخه چی کار کنم مشکل حل شه واقعن دلم آتیشه از دستش الانم کل صورتم پر از اشک کمکم کنید خدا خیرتون بده یک راهنمایی کنید چی کار کنم

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

خاهره یادشمن

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رهاش کن همین! 

آخه چه جوری رهاش کنم بعضی اوقا به خاطر همین فقط دعا میکنم ازدواج کنه بره که دیگه نمیبنمش ولی الان که باهمیم حداقل اگه کرونا بود دانشگاه بود خیلی بهتر بود

آخه چه جوری رهاش کنم بعضی اوقا به خاطر همین فقط دعا میکنم ازدواج کنه بره که دیگه نمیبنمش ولی الان که ...

بیخیالی کامل نسبت بهش داشته باش

تو که میدونی هدف اون زجر دادن توعه

نزار زجر ت بده 

میگی اگر میخوای یه نفر رو نابود کنی از دایره توجه ت خارجش کن 

خب اگر هرگز فراموش نکنه چی میشه؟ مهر و محبتش بهت کم میشه؟ الانم که مهر و محبتی نداره بهت ظاهراً...

هر دفعه چیزی بهت گفت ندیده بگیر و برات مهم نباشه... وقتی ببینه واکنشی نشون نمیدی شاید دست از این حرفاش برداره...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
آدم حسابش نکن بابا دانشگاه ندیده  من رشته ام نرم افزار بود لب تاپ زیاد لازمم نمیشد نمیدونم چرا ...

مشکلش اون نیست مشکلش اینکه فکر میکنه من یک کاری کردم که گیرش نیاد من موندم چی کار کردم بعضی اوقاتم میگه چون بد دلی و حسادت کردی نشد برام بگیرن 

درسته ک دلم میخواست چیز دیگه ای بگیرن جای اون ولی اگه حق بود خدا اجابتش می‌کرد 

مشکلش اون نیست مشکلش اینکه فکر میکنه من یک کاری کردم که گیرش نیاد من موندم چی کار کردم بعضی اوقاتم م ...

بگو دلم خواست کارخوبی کردم به درک که فراموش نمیکنی

کلا جلوی بعضیا کم بیاری فکرمیکنن حق بااوناس زیاد اهمیت مده بهش

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
خب اگر هرگز فراموش نکنه چی میشه؟ مهر و محبتش بهت کم میشه؟ الانم که مهر و محبتی نداره بهت ظاهراً... ...

آها راست میگی فراموش کرده بودم که همیشه به این فکر میکردم که خدا همچین خواهری داده به من که قوی تر بشم و دلم راحت نشکنه باشه ممنونم دفعه بعدی سعی میکنم خیلی قوی تر عمل کنم

منم یه خواهر بزرگتر دارم رابطمون همینجوریه خیلی عجیبه بعضی وقتا هردومون از هم‌متنفر میشیم اون خیلی مغرور و خودخواهه و همیشه میخواد حرف حرفه اون باشه و جالب اینجاس بابام خیلی روش حساب باز میکنه و از همه ما بیشتر بهش اعتماد داره البته دلیلش اینه هیچ وقت دس از پا خطا نکرده و همیشه راه درستو انتخاب کرده بگذریم 

با اینکه خیلی مواقع بحثمون میشه و دعوامون میشه و بزن بزنه و گریه و اینا ولی بعد یه مدت برمیگردیم سر روال عادی زندگیمون بگو بخندو خوشو بش تیکه انداختن و حرص دادن همه اینا باهم قاطیه.دیگ چون تو یه خونه زندگی میکنیم این چیزا عادی شده برامون.توم اینقد سخت نگیر بیخیال به دل نگیر سعی کن مث من نادیده بگیری من از وقتی که نادیده میگیرم حرفاشو و تاحدی هیچ وقت جوابشو نمیدم ارامش اعصاب دارم و کمتر جدل پیش میاد.توم مث من ادم آرومه باش با اینکه دلت میشکنه ولی بیخیال تو خوب باش💜

به آینده هنوز امید دارم💜
مشکلش اون نیست مشکلش اینکه فکر میکنه من یک کاری کردم که گیرش نیاد من موندم چی کار کردم بعضی اوقاتم م ...

بگو ب من ربطی نداره.

لبتاپ نو الان زیر ۲۰ میلیون نیست تازه یه چیز معمولی. اگر بابای بیچاره از کجا بیاره ۲۰ میلیون...؟ 

خودت برو از بابات بپرس که بخاطر حرف من نگرفتید یا گرونی 

بیخیالی کامل نسبت بهش داشته باش تو که میدونی هدف اون زجر دادن توعه نزار زجر ت بده  میگی اگر ...

دلم نمیاد اونقدرا هم بد نیس فقط بعضی اوقات اعصابش خورد میشه زخم زبون میزنه ولی باشه درست میگی سعی میکنم خیلی قوی تر از این باشم  و حتی ناراحت هم نشم 

اول اینکه باید لپ تاپ رو میخریدین چون چندسال بعد گرونتر میشه ولپ تاپ هم چیز خوبیه 

دوم اینکه محبت کن بهش تا نرم بشه باهات چون اینجوری برای هردوتون بده ازمحبت خارها گل میشود 

لایک نکنید .توروخدا