2777
2789
عنوان

خواهرم با حرفاش دلمو خون کرد قلبم آتیش گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 29 پست
آخه چه جوری رهاش کنم بعضی اوقا به خاطر همین فقط دعا میکنم ازدواج کنه بره که دیگه نمیبنمش ولی الان که ...

اتفاقا خواهر منم دعا میکنه منم زود شوهر کنم برم😂😂اون اهداف خیلی بزرگتر از شوهر کردن داره به خاطر همین میخواد من برم چون میدونه بدم‌نمیاد از ازدواج😐💔😂

به آینده هنوز امید دارم💜
منم یه خواهر بزرگ دارم رابطمون همینجوریه خیلی عجیبه بعضی وقتا هردومون از هم‌متنفر میشیم اون خیلی مغر ...

البته درست میگی این چیزا پیش میاد دیگه مهم اینه منم باید نادیده بگیرم ممنونم به خاطر کمکت 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته درست میگی این چیزا پیش میاد دیگه مهم اینه منم باید نادیده بگیرم ممنونم به خاطر کمکت 

خواهش میکنم عزیزم منم از تجربم گفتم برات قابلی نداش😊

به آینده هنوز امید دارم💜
اتفاقا خواهر منم دعا میکنه منم زود شوهر کنم برم😂😂اون اهداف خیلی بزرگتر از شوهر کردن داره به خاطر ه ...

عه چه جالب😂 البته ازدواج هم جزع مهمی از زندگیه 

اول اینکه باید لپ تاپ رو میخریدین چون چندسال بعد گرونتر میشه ولپ تاپ هم چیز خوبیه  دوم اینکه م ...

میدونی اون اوایل که راضی نبودم وقت با دوستم دردو دل کردم اون منو قانع کرد که لپ تاپ لازم و ضروریه براش منم قبول کردم ولی بد شانسی و اشتباه بزرگ من که آبجیم اومد دید اونارو اتفاقی همه ی این دلخوری و ناراحتی رو به وجود آورد و بعد اون احساس میکنه فقط به خاطر من بوده که نشد

عه چه جالب😂 البته ازدواج هم جزع مهمی از زندگیه 

اره😂

البته که جز مهم زندگیه ولی اون خودش واسه خودش تصمیم میگیره و نمیزاره کسی جرئت کنه بهش بگه ازدواج کن😐😅

به آینده هنوز امید دارم💜
میدونی اون اوایل که راضی نبودم وقت با دوستم دردو دل کردم اون منو قانع کرد که لپ تاپ لازم و ضروریه بر ...

اینا رونباید به دوستت میگفتی بعدم هرجور شده درستش کن بدبین شده دست خودشم نیست 

لایک نکنید .توروخدا 

ن در اصل تو همین نی نی سایت بود تایپیک دومیم به نظرم اینجا آدم خیلی راحت تر میتونه حرفشو بزنه چون ناشناسع

چه جوری درستش کنم که بدبین بودنش از بین بره آخه با صبر و تحمل و هیچی  نگفتم که هیچ فرقی نکرد 0هنوزم مث قبل از دستم ناراحته و من نمیدونم باید چی کار کنم که درست بشه

چه جوری درستش کنم که بدبین بودنش از بین بره آخه با صبر و تحمل و هیچی  نگفتم که هیچ فرقی نکرد 0ه ...

بهش بگو اشتباه فکر کردم فکر میکردم اینجوری بنفعمونه ولی با یکی مشورت کردم بهم گفته تو اشتباه کردی وسایل هرچی بتونین بخرین بیارین توخونه به نفعتونه بگو بنظرم درست میگه میخوای برم به بابام بگم راضیش کنم بخره ؟

لایک نکنید .توروخدا 
بهش بگو اشتباه فکر کردم فکر میکردم اینجوری بنفعمونه ولی با یکی مشورت کردم بهم گفته تو اشتباه کردی وس ...

بهم میگه آره و به خاطر اشتباه تو همه این اتفاق ها افتاد و باید تاوان بدی و اینکه تصمیم بابام اصلا به خاطر حرف من نبود چون من اصلا هیچ حرفی بهش نزدم در اون باره ولی آبجیم حس میکنه به خاطر حسادت من بابام نظرش یهو عوض شده یعنی یک همچین بدشانسی که خدا به خاطر حسادت و بددلی من انداخته جلو پاشون 

[QUOTE=207665934]بهم میگه آره و به خاطر اشتباه تو همه این اتفاق ها افتاد و باید تاوان بدی و اینکه تص 

بابات نخریدن نباید دلیلشم بگن دیگه.بعد تهش اگه هیچ راهحلی کارگر نشد ی چله یاسین بردار

لایک نکنید .توروخدا