2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمکم کنید خانمای راننده🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 41 پست
قبول نمیکنه میگه من کلاسام ده جلسه ای هست

اگه شوهرت پیشت میشینه با شوهرت برو اگه نه به نظرم بهتره با مربی تمرین کنی چند جلسه ای که کاملا روون شی بعد تنها بنشینی خدای نکرده اتفاقی نیافته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت پیشت میشینه با شوهرت برو اگه نه به نظرم بهتره با مربی تمرین کنی چند جلسه ای که کاملا روون ...

ماشین خودمون ارزش مالی نداره افت قیمت شدید کرده. شوهرم وقتی پیشم میشینه فقط خاموش میکنم . بیشتر هولم میکنه و استرس میده. من بعد از هر اشتباه باید شوهرم اروم کنم چیزی نبود الان روشن میشه آروم باش عصبانی نشووووو

خودت برو ولی شوهرت برادرت پدرت کسی که حرفه ای باشه و فرز باشه بشینه پیشت یه هفته این مدلی رانندگی ک ...

خانوادم دورن. فقط شوهرم هس که اخلاق نداره نمی خوام باهام بیاد. تنها برم؟؟؟ 

مرسی عزیزم روزی یکساعت تمرین کافیه؟؟

هر چه قدر بیشتر بهتر،،،به نظرم با شوهرت هم نرو...تنها برو...من پونزده ساله گواهینامه گرفتم...دوازده سال جرات نداشتم رانندگی کنم...یا میترسیدم،،یا همسرم کنار دستم غر میزد و هولم میکرد،،یه روز تنهایی ماشینو برداشتم و با ترس راه افتادم ..اولش با ده بیستا سرعت یه خیابون رفتم و برگشتم...اینقد تمرین کردم که الان خیلی خیلی خوب شدم حتی شوهرم میگه دست فرمونت از منم بهتره

هر چه قدر بیشتر بهتر،،،به نظرم با شوهرت هم نرو...تنها برو...من پونزده ساله گواهینامه گرفتم...دوازده ...

منم بعد دوازده سال تصمیم به رانندگی گرفتم. تو مربی نگرفتی؟؟؟

خانوادم دورن. فقط شوهرم هس که اخلاق نداره نمی خوام باهام بیاد. تنها برم؟؟؟

تنها از جاهای خیلی نزدیک شروع کن مثلا از کوچه تون دربیا چند متر برو جلو  مثلا یه خیابون برو فقط دوباره برگرد کوچه تون

فرداش بیشتر برو

هروقتم رفتی نزدیک خانوادت بگو باهات بیان تمرین کنن

ماشین خودمون ارزش مالی نداره افت قیمت شدید کرده. شوهرم وقتی پیشم میشینه فقط خاموش میکنم . بیشتر هولم ...

بحث مالیش نیست خدا نکرده خسارت جانی مهمه شوهرا که آره بابا پیششون نمیشه رانندگی کرد من راننده ی حرفه ایم تو شلوغیو ترافیک تهران رانندگی می کنم با این حال شوهرم پیشم بشینه مدام در حال ایراد گرفتنه