دوستان من دوازده سال پیش گواهینامه گرفتم گذاشتم اونجا. هیچ وقت پشت ماشین ننشستم و همه چی یادم رفته بود دو هفته پیش نشستم و هیچی بلد نبودم ودشوهرمم ادمی نبود که یادم بده و دوبار با هم رفتیم بیرون و دعوامون شد گفت برو مربی بگیر. ده جلسه مربی گرفتم الان تقریبا اوکی هستم . امروز جلسه اخرم بود. مربی گفت باید ده جلسه هم با ماشین خودتون کلاس برداری و من کنارت بشینم تا دوره ات تکمیل بشه. حالا به نظر شما چیکار کنم؟؟؟ خودم تمرین کنم راننده میشم؟؟ یا باز باید مربی بگیرم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه شوهرت پیشت میشینه با شوهرت برو اگه نه به نظرم بهتره با مربی تمرین کنی چند جلسه ای که کاملا روون ...
ماشین خودمون ارزش مالی نداره افت قیمت شدید کرده. شوهرم وقتی پیشم میشینه فقط خاموش میکنم . بیشتر هولم میکنه و استرس میده. من بعد از هر اشتباه باید شوهرم اروم کنم چیزی نبود الان روشن میشه آروم باش عصبانی نشووووو
هر چه قدر بیشتر بهتر،،،به نظرم با شوهرت هم نرو...تنها برو...من پونزده ساله گواهینامه گرفتم...دوازده سال جرات نداشتم رانندگی کنم...یا میترسیدم،،یا همسرم کنار دستم غر میزد و هولم میکرد،،یه روز تنهایی ماشینو برداشتم و با ترس راه افتادم ..اولش با ده بیستا سرعت یه خیابون رفتم و برگشتم...اینقد تمرین کردم که الان خیلی خیلی خوب شدم حتی شوهرم میگه دست فرمونت از منم بهتره
ماشین خودمون ارزش مالی نداره افت قیمت شدید کرده. شوهرم وقتی پیشم میشینه فقط خاموش میکنم . بیشتر هولم ...
بحث مالیش نیست خدا نکرده خسارت جانی مهمه شوهرا که آره بابا پیششون نمیشه رانندگی کرد من راننده ی حرفه ایم تو شلوغیو ترافیک تهران رانندگی می کنم با این حال شوهرم پیشم بشینه مدام در حال ایراد گرفتنه