2777
2789
عنوان

مامانا ی کلاس اولی بیاین

107 بازدید | 12 پست

پسرم اعصابموخردکرده. اصلا اصول نوشتن ورعایت نمیکنه میخادبنویسه (با) اول ارومینویسه بعد ب. هرچی میگم چپه ننویس میگه اونجوری سخته. چکارکنم. درست میشه بعدایانه؟

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن اینطوری بود خوب شد الان دومه،کم کم خوب میشه

میگم عادت میکنه بعدترک عادت سخته

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

چون با عجله و بدون دقت مینویسه

دختر منم یبار این کارو کرد، دفترشو جمع کردم گفتم اگه میخوای اینطور بنویسی همون بهتر که ننویسی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چون با عجله و بدون دقت مینویسهدختر منم یبار این کارو کرد، دفترشو جمع کردم گفتم اگه میخوای اینطور بنو ...

خوب شد؟ 

اصلا نذار هاااا اینجوری بنویسه عادت میکنه دیگه سال بعدم اینحوری مینویسخ

بگو اینا صف وایسادن باید با نوبت بنویسی اول ا رو بنویسی بعد ب

اون موقع ب گریه میکنه ناراحت میشه

رو دختر من اینجوری جواب میداد 

حالت بچکانه با بازی میگفتم

ای واااای ب ناراحت شد پاک کنیم با نوبت بنویسیم

خوب شد؟

آره درست مینویسه ولی هرچی میگم صدا کشی کن نمیکنه

انگار فقط حفظ میکنه، میترسم به مرور همه نشانه ها رو قاطی کنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آره درست مینویسه ولی هرچی میگم صدا کشی کن نمیکنهانگار فقط حفظ میکنه، میترسم به مرور همه نشانه ها رو ...

جدول صدا کشی آماده لوازم تحریری بخر 

با ماژیک وایت برد بگو هرروز بنویسه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

جدول صدا کشی آماده لوازم تحریری بخر با ماژیک وایت برد بگو هرروز بنویسه

چشم گلم ممنون

چشم گلم ممنون

شکل و نقاشی هم داره بچه ها بیشتر دوست دارن 

ماژیک واتبرد هم خوششون میاد نسبت به مداد 

منم پارسال برای پسرم خریدم 

خواهش میکنم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙