2777
2789
عنوان

آلپرازولام بدون تجویز پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 42 پست
اگه برم دکتر که یه عالمه قرص میده رفتم تجربش رو داشتم اولین چیزی که تجویز کرد هم همین الپرازولام بود ...

من روانپزشک میرفتم تهران تو جردن دقیقه ای ۹ هرارتومن بخدا هرجور بود میرفتم میرسوندم خودمو بهش فقط دارو فقط داروو اخرم دیگ نرفتم فقط وابسته دارو شدم سعی کن خودت مشکلتو حل کنی دلیل اضطراب و ناراحتیو پیدا کن قابل حل بود ک هیچ نبود روانشناس تونستی برو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سرد مزاجی اصلا مشکلی ندارم چون شوهرم سرد مزاجه  یعنی یه مدته اینطور شده

خوب این یکی از مشکلات زندگیه که واقعا سخته. مطمن باش یکی از عواملی ک باعث شده این قرص رو بوخوری شوهرته

یهو گذاشتیش کنار؟ مشکلی نداره؟؟؟؟

میگم ۸روز تو حال خودم نبودم ک بخوام بخورم یا نخورم ولی دکتر گفته بود ممکن بود سنگ کوپ کنه ۲سال روزی ۸تا خیلی زیاددده ولی ۵روز نهایت ۵ میل تو بدنت هست اگر میتونی بزارش کنار تو ی بار

من دکتر برام تجویز کرده بود تا چند ماه همونو میخوردم ولی هی خودسرانه بیشترش کردم بعد که یدفعه ای ولش کردم تپش قلب شدید سرگیجه زیاد گرفته بودم تا چند هفته.دگتر گ رفتم گفت نباید این قرص ها خودسرانه مصرف شه یا یدفعه ای ولش کنین واسه همین میگن باید هرچی پزشکت گفت مصرف شه 

Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.
راستشو بهت بگم من قطع نکردم خودکشی کردم ۴۰تا خوردم باهم ۳روز تو مراقبت های ویژه بودم و بعدم اوردنپ ب ...

وای چقدر سختی کشیدی 😔 ولی خوشحالم که تونستی بیخیالش بشی من که تو زندگیم سختی زیاد کشیدم اثرات اون هنوز هم هست فشار خون و تپش قلب پادرد ... همش از استرسه ولی این قرص رو که میخورم فکر و خیال میپره از سرم . حیف که قصد دارم حامله بشم به خاطر اینم که شده میخام بزارمش کنار

من دکتر برام تجویز کرده بود تا چند ماه همونو میخوردم ولی هی خودسرانه بیشترش کردم بعد که یدفعه ای ولش ...

میدونی چیه من میدونم برم دکتر علائممو بگم اولین چیزی که میده همین الپرازولام نیم و فلوکستین و پرانول هست. 

برم دکتر شوهرم میفهمه نمیخام بدونه😔

همه علائم بیماریتو دارم الپروزولام روم اثر نداشت دیگه اخر رفتم دکتر ۵ مدل دارو داده خیلی بهتر شدم خی ...

به قدری حالم بده که نمیتونم به کسی بگم هرکسی به اندازه کافی مشکلات داره نمیخام بیشتر نگرانشون کنم . مگه اینکه برم دکتر بگم داروهامو دفترچه ننویسه کسی نفهمه ازاد بنویسه

میدونی چیه من میدونم برم دکتر علائممو بگم اولین چیزی که میده همین الپرازولام نیم و فلوکستین و پرانول ...

اگه هیچ راهی دیگه نداری حداقل سعی کن کم کم قرص رو کمش کنی الپرازولامم قرصش خیلی بده بدن بهش عادت میکنه بعدش هیچوقت قرص رو نصف نکن واسه مصرف 

Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.