2777
2789
عنوان

آلپرازولام بدون تجویز پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر سختی کشیدی 😔 ولی خوشحالم که تونستی بیخیالش بشی من که تو زندگیم سختی زیاد کشیدم اثرات اون ه ...

عزیزم من ۲۳سالمه اتقدر تو زندگیم سختی کشیدم ک برای ۲۳سال بعد هم کافیع ولی خدارو از یاد نبر من پدرمو تو تصادف از دست دادم دستش تو دستم جون داد خیلی مریض شدم الانم تو فکرم شبا میپرم از خواب سعی میکنم ذکر بگم اب خنک بخورم و برن تو بالکن نفس عمیق بکشم توام ایشالله باردار بشی و نی نی بیاد خیلییی روحیت بهتر میشه امیدوارم هیچوقت ب این دارو ها احتیاج پیدا نکنی دوست عزیزم

عزیزدلم سعی کن دمنوش های حس خوب زندگی و ارامبخش بخوری بخدا خیلی بهتره الپرزولام ب مرور فراموشی میاره من بعد خودکشی ۱هفته کاملا بیهوش مانتد بودم هیچی ام یادم نمیومد بخدا مامانم میگه رفته بودی بالا مشت بوم میگفتی اونجا ارتفاع نیست پامو بزارم اونجا نمیفهمیدی اون ارتفاع خیلی بده ب مرور واقعا فراموشی میگیری دکتر بهم دارویی داده بود ک باید با شناسنامه تهیه میشد ولی ی روز رفتم همه رو ریختم بعد خودکشی تو توالت و سیفونو کشیدم و تصمیم گرفتم لب ب قرص نزنم الانم فقط پرانول میخورم و پریود بشم‌مسکن توام سعی کن اگ حل کردنیه حل کن ب خدا بسپار حل نشندنیه خودتو مریض نکن

خوب این یکی از مشکلات زندگیه که واقعا سخته. مطمن باش یکی از عواملی ک باعث شده این قرص رو بوخوری شوهر ...

اره دقیقا همینطوره بچه میخام شوهرم همکاری نمیکنه باهام وکتر رفتم میگه مشکل شوهرته که اولا همکاری نمیکنه  ثانیا ازمایش نمیده 

من همه جور ازمایشی دادم مشکلی ندارم . اذیتای مادر شوهرمم هست مشکلات مالی 

بخام بگم یه کتاب میشه 😔

عزیزم من ۲۳سالمه اتقدر تو زندگیم سختی کشیدم ک برای ۲۳سال بعد هم کافیع ولی خدارو از یاد نبر من پدرمو ...

خدا پدرتونو بیامرزه 😔 بهتون صبر بده 

ممنونم بابت دلگرمیت عزیز دلم . الانم کمش کردم قرص رو تا الان خوابم نبرده . این روزا هم میگذره امیدم به خداست

اره دقیقا همینطوره بچه میخام شوهرم همکاری نمیکنه باهام وکتر رفتم میگه مشکل شوهرته که اولا همکاری نمی ...

عزیزم. باید برید پیش روانشناس. چند ساله ازدواج کردین؟ اصلا اقدام داشتین؟ 

بدون تجویز پزشک آلپرازولام مصرف نکنین

چون دوز تجویزی باید تعیین بشه توسط پزشک و همونطوری هم کم کم پزشک کمش کنه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.