2777
2789
عنوان

درگیری ریه کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 63 پست
دوتا از اقوام من حالشون بدتر شد  افت فشار و افت اکسیژن داشتن البته اونا دیرتر دکتر رفته بودن ...

اونی که واکسن زده بود چی شد خوب شد یا خدای نکرده فوت شد؟ بعد واکسنی که زده بود واکسنش چی بود؟

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمدیسور زدین؟

اره

رسیژن هم براش زدن

کبدش چرب بود فک کنم برای همین داروها جواب نداد

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
مریض ما دو دوز سینوفارم زده بود دوماه پیش نمی دونم چرا این طوری شد ای خدااااا

😔😔😔😔😔😔😔😔

پس درسته میگن سینوفارم زیاد ایمنی نمیده.چقدر بی رحمن آخه اینا

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
فقط سرم زدن بهش هیچی بهش ندادن ولی ریه ش سالمه ینی بازم خطر داره؟

پیش متخصص ریه بردی؟

چند روز میگذره؟

خداروشکر ک ریه ش سالمه

مامان منم کرونای گوارشی گرفته بود

ریه هاش سالم بود

ولی بهش دارو داده بودن

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
پیش متخصص ریه بردی؟ چند روز میگذره؟ خداروشکر ک ریه ش سالمه مامان منم کرونای گوارشی گرفته بود ریه ...

اره بردیم پیشش متخصص سیتی گرفتن گفت ریه ش سالمه امروز روز چهارمه.انشاالله به مادرتون عمر طولانی بده الان بهتر شدن؟

پس در اصل بخاطر سکته فوت کرد؟

شرایط سختی داشت

ببخشید نمیخوام نگرانتون کنم ولی چون میپرسید میگم

قبلش توی خونه ک بود خیلی گیج و بیحال بود 

همش خواب بود 

اکسیژن ب مغزش نمیرسید

کرونا همه بدن درگیر کرده بود باعث سکته مغزیش شد

و قدرت تکلم از دست داد و یک طرف بدنش توانایی حرکت نداشت

درنهایت دراثر ایست قلبی فوت شد

وقتی مغز اونجور شد 

ریه هاشم 80 درصد درگیری داشت

دیگ قلبشم جواب کرد 

اونی که واکسن زده بود چی شد خوب شد یا خدای نکرده فوت شد؟ بعد واکسنی که زده بود واکسنش چی بود؟

اونم فوت شد

دوز دوم واکسن سینوفارمش بود

ناقل بود نمیدونست واکسن زد بچه هاش فک میکرد بخاطر واکسنه

ریه ش 50 درصد درگیر شده بود