2777
2789
عنوان

درگیری ریه کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بهش برسین . با توجه به وضعیتش غذا و میوه و آبمیوه ببرین اگه لازم شد موقع غذا کسی بمونه بهش غذا بده یا موقع فیزیوتراپی ریه همراه داشته باشه. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یا خدا با چند درصد درگیری و چه اکسیژنی و توی چندمین روز رفتن؟

با درگیری 50 درصد

اکسیژن ها 85

14 روز رد کرده بودن ولی حالشون هی بد و بدتر میشد

به مادرشوهرتون روحیه بدید

بگید حالت بهتر شده 

من مادرشوهرم بخاطر ترس بیش از حدی که داشت از دست دادم 

از بیمارستان میترسید گریه میکرد ترسش منجرب سکته مغزی شد خیلی سختی کشید 😔

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
مامان منم اکسیژنش ۹۱ بود گفتن پایینه سیتی گرفتن ازش مشکلی نداشت نگرانشم ینی مشکلی نیس؟

دارو بهشون دادن؟؟

دستگاه اکسیژن خون تهیه کنید

اکسیژنش چک کنید پایین تر نره

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا