2777
2789

ممنون میشم راهنمایی کنین اگه تجربشو دارین 

زیر مجموعه و جدب و اینا رو نگین من فقط میخوام راهنماییم کنین مستقیم وارد شم ممنون .

لایک نکنین لطفا 😊

اگه بت بگم نگیر خوب نیس  چون اکثر مشتری هاش ناراضی بودن بازم میگیری؟؟؟؟ ببین نمیخوام دلسردت کنم خود دانی ولی کیفیت محصولاتش پایینه و خیلی باید دروغ ببافی ک فلان محصولمون اِله و بِله

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لدوراخیلی خوبه بیشترلوازم ارایشیاندارن بایدبهشون سفارش بدی برات میارن

میدونم میخوام نمایندگی فروش بگیرم .

یکی بهم گفته اگه واسش مشتری ببرم رایگانه محصولات خودم اما من خودم میخوام با شرکتش قرار داد ببندم میدونی چطوره؟

لایک نکنین لطفا 😊
اگه بت بگم نگیر خوب نیس  چون اکثر مشتری هاش ناراضی بودن بازم میگیری؟؟؟؟ ببین نمیخوام دلسردت کنم ...

نه من کار خودمو دارم لوازم ارایشیه میخوام ببینم چطوره اتفاقا خوشحالم میشم بدونم نطر بقیه رو ❤

لایک نکنین لطفا 😊
میدونم میخوام نمایندگی فروش بگیرم . یکی بهم گفته اگه واسش مشتری ببرم رایگانه محصولات خودم اما من خو ...

لدورا خیلی طرفدارداره اگه بدباشه که اینقدطرفداریشونمیکنن من کرم ابرسانیشواستفاده کردم صورتونرم میکنه وجذب میشه نمیزاره چرب شه

لدورا خیلی طرفدارداره اگه بدباشه که اینقدطرفداریشونمیکنن من کرم ابرسانیشواستفاده کردم صورتونرم میکنه ...

قیمتش چطور بود؟ 

چطور سفارش دادی؟

از نمایندگیشم میدونی؟

لایک نکنین لطفا 😊
اگه بت بگم نگیر خوب نیس  چون اکثر مشتری هاش ناراضی بودن بازم میگیری؟؟؟؟ ببین نمیخوام دلسردت کنم ...

کرم آبرسانی شواستفاده کردم خوب بود ک خب شمامیگیدکه خوب نیست منظورتون کدوم یک ازمحصولشه؟

نه من کار خودمو دارم لوازم ارایشیه میخوام ببینم چطوره اتفاقا خوشحالم میشم بدونم نطر بقیه رو ❤

من خودم کرم دور چشم و ماسک مو و شامپو گیاهی لدورا رو خریدم ولی کرم دور چشمش برام تاثیری نداشت- ماسک مو هم باعث میشد موهام کدر بشن و انگار خاک پاشیده بودن ب موهام- شامپوش بد نبود 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
کرم آبرسانی شواستفاده کردم خوب بود ک خب شمامیگیدکه خوب نیست منظورتون کدوم یک ازمحصولشه؟

من کرم دور چشم- ماسک مو هلث نوشن- شامپوگیاهی برای موهای دکلره - راضی نبودم