2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 123 پست
خوش ب حالت  منم موخااااامممممم    

ینی شوهرت حق با توام باشه به خونوادش حقو میده؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم کلا طرف حقه.حق بامن باشه محکم طرفمو میگیره وبه اونا تذکر میده برعکسشم باشه همینطور .واینکه درکل میخواد صلح وصفا برقرار باشه نمیزاره هیچ کدوم خصومتو کش بدن.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
ینی شوهرت حق با توام باشه به خونوادش حقو میده؟

والا شوهر من برای این که قائله بخوابه چون اونا رو میشناخت که چه آدمای دعوایی هستن همیشه طرف خانوادش بود که بیشتر مواقع حق با من بود.الان که مامانش مرده میگه میدونم بهت ظلم کرده مختاری که حلالش نکنی.

والا شوهر من برای این که قائله بخوابه چون اونا رو میشناخت که چه آدمای دعوایی هستن همیشه طرف خانوادش ...

الان تو این وضعیتی ک مادرش نیست داره حقو بهت میده ارومت میکنه یا فکر میکنی دیر شده واسه اینکارس؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
یه سعادت بزرگیه داشتن چنین همسری  خدا برات حفظش کنه  خوشبخت و عاقبت بخیر باشین

مرسی عزیزم انشالله شماهم خوشبخت شین

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
من شوهرم با منه چون میبینه رفتارای خانوادشو که بهم ظبم میکردن و پشتم حرف میزدن از اولم با خانوادش م ...

والا خیلی از مردا تا قبل ازدواج مامان باباهه آدم حسابشون نمیکنه 

اما ب محض اینکه پسرشون ازدواج می‌کنه میشه تاج سر و نور چشمی مامان باباهه 😒

الان تو این وضعیتی ک مادرش نیست داره حقو بهت میده ارومت میکنه یا فکر میکنی دیر شده واسه اینکارس؟

ببین عزیزم خیلی دیر شده حدود ده سال آزار دیدم روحم مریض شده اعصابم نمیکشه کوچکترین چیزی به همم میریزه همه اش به خاطر اون دوره اس ،نه این که خانواده شوهرم آزارم دادن به خاطر این که شوهرم ازم حمایت نکرد.