2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 123 پست
از اول مدلش همین بود ،اولین حرکتش خونه جدا و تقریبا با فاصله بود که خودش گفت اینطوری بهتره ،،،البته ...

انشاءالله تا آخر همینجور بمونه 

خوشبخت باشید کنار هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا وقتی زیاده روی نکنم طرف منه

مثلا مامانش یه کاری کرده تو حرفامون بهش میگم ینی موضوع اصلی نیست در کنار حرفای دیگه میگم.. اینجوری طرف منو میگیره یجوری هم به مادرش تذکر میده

ولی اگه یه چیزیو زیاد بگم یا مستقیم یا با لحن بد بگم طرفمو نمیگیره انگار تعصبی برخورد میکنه

کلا مردا مث بچه ان باید به زبون بگیریشون

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
مال من که همیشه طرفشونه. البته من خودمو باهاشون در نمیندازم. کاری به کارشون ندارم

آخه آدم چقد می‌تونه تحمل کنه؟

یه بار، دوبار، سه بار 

وقتی اونا رو ب شما ترجیح میده چطوری حرص نمیخورین؟ 

واقعا هیچ جوره درست نمیشن ؟ 🙁

نه فقط زنو فرسوده میکنن.

مرد باید خودساخته باشه تا بتونه مشکلات بین خانواده و همسرش رو مدیریت کنه که یه مرد وابسته به مادر و پدر هیچ وقت همچین چیزی ازش نمیشه انتظار داشت.

شوهر من خودش از اول همینجوری بود همیشه من براش یه خط قرمزی بودم که اگه یکی ازش رد میشد داغ میکرد😂

ولی در کل با خانواده ی شوهرم مشکلی ندارم شاید به خاطر اینه که اصلا خواهر شوهر ندارم فقط یه جاری دارم و یه مادرشوهر که جاریمو سالی یع بار میبنم ولی خب خودمم با مادرشوهرم خیلی خوبم اونم خدااای اصلااااا اهل دخالت کردن و اذیت نیست اما همه چی به ذات طرف برمیگرده بنظرم من خودمم زیاد اهل غر زدن و بدگویی نیستم اما اگه یکی بهم بد کنه جوری واکنش نشون میدم که شوهرمم متوجه بشه که من کاملا بی تقصیر بودم☺️

ببین عزیزم خیلی دیر شده حدود ده سال آزار دیدم روحم مریض شده اعصابم نمیکشه کوچکترین چیزی به همم میریز ...

شاید نتونم درکت کنم ولی میفهمم 

مامانمم ۲۰سال خدمت کرد و تحقیر شد...

ایشالا خدا ب دلت ارامش بده صاحب اختیاری میتونی نبخشیش🙂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
شوهرم کلا طرف حقه.حق بامن باشه محکم طرفمو میگیره وبه اونا تذکر میده برعکسشم باشه همینطور .واینکه درک ...

آفرین 

خدایی این آقا یه مرد واقعیه 

خدا برات حفظش کنه 

انشاءالله همیشه باهم خوب و خوش باشید عزیزم

شوهر من جلو اونا طرف منو میگیرع 

میایم خونه جیگر منو پاره پاره میکنه طرف اونا رو میگیره🙄

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️
خودش میدونه من با همه به عدالت رفتار می‌کنم

مال منم ذات منو می‌شناسه 

پس چرا کارای اشتباه خانوادشو نمبینه؟

ولی تا یه کوچولو من خطا کنم گنده اش میکنه؟