2777
2789
عنوان

من معلم دبیرستان دخترانه هستم لطفا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 8786 بازدید | 310 پست
بگو از درس عقبیم نمیتونم

یه بار به مدیر گفتم   من دارم درس میدم  درسامون خیلی عقبه باید بیشتر درس بدم  مدیر گفت  بسه چقدر بهشون درس میدی  مغزشون ترکید اینهمه درس خوندن    برن یکم ورزش کنن روحیه شون عوض بشه 

زندگی آب روان است میگذرد   تقدیر من و تو هرچه است  همان میگذرد    

یه بار به مدیر گفتم من دارم درس میدم درسامون خیلی عقبه باید بیشتر درس بدم مدیر گفت بسه چقدر بهش ...

پس تو ورزش خودت بهشون بگو چیکار کنن

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دانش آموزی که تقلب کرده بودو من بهش صفر دادم  بهم پیام داده    تو خیلی بیجا کردی بهم صفر دادی  شنبه میرم پیش مدیر   شکایتتو میکنم  اخراجت کنن 

به نظرتون چی بگم بهش ؟ 

اون دانش آموزی که تقلب کرده بودو من بهش صفر دادم بهم پیام داده تو خیلی بیجا کردی بهم صفر دادی ش ...

یا امام رضا اینا دیگه کی هستن!!!! از پیامش اسکرین بگیر فردا چیزی شد مدرک داشته باشی.....پیامشم سین کن جواب نده

یا امام رضا اینا دیگه کی هستن!!!! از پیامش اسکرین بگیر فردا چیزی شد مدرک داشته باشی.....پیامشم سین ک ...

پیامشو سین کردم ولی جواب ندادم

اصلا خیلی پررو هستن  من گفتم   نمره شونو کم کنم  دیگه اینطوری صحبت نمیکنن  

پیامشو سین کردم ولی جواب ندادماصلا خیلی پررو هستن من گفتم نمره شونو کم کنم دیگه اینطوری صحبت نمی ...

ببین وقتی مدیر طرف شما نیست اصلا سخت نگیر

مطمئن باش بقیه دبیرا هم همین مشکل رو دارن شما نمیتونی سیستم مدرسه رو عوض کنی 

سر کلاس درستو بگو گوش ندادنم ندادن موقع امتحانم نمونه سوال بده پاس شن  نهایی هم مشکل خودشونه 

اینا فقط برای پرکردن وقتشون میان مدرسه ن درس خوندن 

۲۴ ساعتتو همین مدرسه ایی؟؟

متاسفم چه بیشعورن

چند سالته و دبیر چه درسی؟

نمیشد بندازیش از کلاس بیرون؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
غیرانتفاعی تدریس میکنی؟؟

خیر دولتی

امسال اولین سال تدریس من توی مدرسه دولتی هستش   سال های گذشته مدارس تیزهوشان تدریس میکردم

من به چند تا پسر، ریاضی خصوصی درس میدادم.

دخترم رفت پیش دبستانی من شاد نصب کردم.

یه هو یکیشون، پیغام داد، معلم ریاضی الهی بمیری.

من چیزی نگفتم.

چند ماه بعد مامانش زنگ، فلانی وقت امتحان ، بیای و ...

یه کم مِن مِن کردم، پرسید چیزی شده.

گفتم موضوع.

بعد چند دقیقه زنگ زد، اره پسرم فکر کرده معلم مرد خودشه که تو مدرسه درس میده و ....

در حالی که من عکس دخترمم گذاشته بودم و اونا دخترمو دیده بودن.

خلاصه که نسل جدید کلا بی عقل تشریف دارن

پیامشو سین کردم ولی جواب ندادماصلا خیلی پررو هستن من گفتم نمره شونو کم کنم دیگه اینطوری صحبت نمی ...

نسل جدیدن دیگه ی عده هم طرفدار اینا میگن تو سرخوری نیستن از حقشون دفاع میکنن از این اراجیف سعی کن بحث نکنی فیلم میگیرن پخش میکنن یکیش بود دبیرستان پسرانه اینستا فیلمشو گزاشته بودن جالب بود نود درصد داشتن دفاع میکرد و به معلم داشت بی ادبی میکرد این توفه ها چی میخوان بشن خدا میدونه

متاسفم چه بیشعورنچند سالته و دبیر چه درسی؟نمیشد بندازیش از کلاس بیرون؟

۳۴ سالمه  دبیر فیزیک   

بندازمش بیرون مدیر طرفشونه