2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

904 بازدید | 73 پست

میگم شوهرای شمام خیلی قهر میکنن؟؟ والا از وقتی ازدواج کردیم همش در حال قهر کردن، همش من دارم نازشو میکشم از اول دوران نامزدی تو زندگیم اومدیم بدتر شد نمیدونم چیکار کنم با این رفتارش، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین اشتباه ناز کشیدن

اصصصصلا نازشو نکش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

😂😂😂 اوخی.... ببخش خندیدم 

کلا بعضی مردا اینجورین ... عادت کردن به قهر کردن ... دوبار کهدمحلش ندی یاد میگیره قهر نکنه ...

بیشترم بهش محبت کن ... میشه از اینم باشه 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

من نازش نکشیدم وگرنه همین آش و همین کاسه برا منم قرار بود باشه که نذاشتم 

خانوما دیشب یه اتفاقایی افتاده برام قلبم داره میترکه یه لحظه که بیدار شدم نمیخواستم زنده باشم و امروز شروع بشه😔😔😔

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من نازش نکشیدم وگرنه همین آش و همین کاسه برا منم قرار بود باشه که نذاشتم  خانوما دیشب یه اتفاق ...

چی شده ؟

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

بدترین اخلاق یه مرد به نظدم قهر قهرو بودنه.من خودم درگیر این اخلاق بد همسرم هستم شدیددددددا.

فقط بهت نصیحت میکنم دل به دلش نده .قهر میکنه سمتش نرو البته تو هم باهاش قهر نکن خیلی عادی و معمولی برخورد کن نازشو نکش بزار خودش به حالت عادی برگرده.اینا تجربه منه