2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 73 پست

من دیروز یه پروفایل گذاشتم ... عکس خودم بود فقط از پشت ... نانزدم زنگ زد گفت یه سوال میپرسم راستشو بگو ... گفتم بپرس 

گفت تو میدونستی من بدم میاد عکس خودتو بزاری یا نع ... گفتم اره میدونستم و گذاشتم ...ـ اونم گفت اوکی ... خدافظ 

فهمیدم میخواددقهر کنه محلش نزاشتم ... پاپیچش نشدم تا اینکه خودش شب زنگ زد ... بری خودمم نیووردم کلا 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
مثلا سر چی قهر کرده

نمیدونم گاهی وقتا حالم خوب نباشه درک نمیکنه میگه همیشه باید بهم توجه کنی حتطزملنی که حال خودم خوب نباشه باید وانمود کنم که پر انرژی ام یا گاهی وقتا تو دعوا میگم من قهر نمیکنم فقط سکوت میکنم که یکم شرایط بهتر شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوای بزرگی بین خانواده ام و شوهرم راه افتاد و پلیس اومد 😭😭

دعوا سر چی ؟ خیلی حس بدیه درکت میکنم کاملا 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
نمیدونم گاهی وقتا حالم خوب نباشه درک نمیکنه میگه همیشه باید بهم توجه کنی حتطزملنی که حال خودم خوب نب ...

مردها همشون دراین حد نفهم و پررو هستن محل نده کار خودت را بکن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بدترین اخلاق یه مرد به نظدم قهر قهرو بودنه.من خودم درگیر این اخلاق بد همسرم هستم شدیددددددا. فقط به ...

جالبه وقتی ام سمتش میرم آدم نیست که آشتی کنه کلیییی باید منت بکشم تا خوب شه  خودم خسته شدم ازین وض 

نمیتونم خودم یه تاپیک جدا بزنم بگم ولی اینقدر استرس دارم حامله ام هستم دیشب ترسیدم سقط بشه لکه بینی ...

عزيزم حق داری.. باشه زیاد بهش فکر نکن شما بارداری عزيزم برای خودت و بچت خوب نیس

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
ای وای چه بد.. آخه سر چی ک همچین دعوای بزرگی راه انداختن؟ 

شوهرم یه اخلاق بدی که داره وقتی از چیزی کوچیک ترین ناراحتی داشته باشه چیزای خونه میشکنه و کلا یکی دو روز رو تو رعب و ترس میذاره که من نمیتونم اون شرایط خفگان و ترس رو تحمل کنم دیشب بازم سر چیزای الکی اینطوری شد و خواست خشونت به پا کنه صندلی دخترم شکست در رو هم شکست منم از ترس درو قفل کردم زنگ زدم مامان بابام و ادامه ماجرا 😭😭😭

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
نمیدونم گاهی وقتا حالم خوب نباشه درک نمیکنه میگه همیشه باید بهم توجه کنی حتطزملنی که حال خودم خوب نب ...

باشه بزار بگه بهش بگو چطور من حال و حوصله ندارم ت حالم و خوب نمیکنی.. اهمیت نده بهش. قهر نکن ولی نازم نکش

شوهرم یه اخلاق بدی که داره وقتی از چیزی کوچیک ترین ناراحتی داشته باشه چیزای خونه میشکنه و کلا یکی دو ...

پس کار خیلی خوبی کردی ک زنگ زدی.. شما حامله ای و باید تو آرامش باشی ن تو دعوا و ترس و لرز ک این داره وسیله می‌مونه بعدش خدای نکرده خودت هم بزنه چی.. بزار ادب بشه همسرت.. بردنش؟؟ یا خونس؟ 

جالبه وقتی ام سمتش میرم آدم نیست که آشتی کنه کلیییی باید منت بکشم تا خوب شه  خودم خسته شدم ازین ...

دقیقا میدونم چی میگی مثل همسر منه.قهر میکنه وقتی میری علت رو جویا بشی بدتر میکنه بیشتر میره تو فاز قیافه گرفتن.ببین عزیزم اینجور افراد توی کودکی یه کمبودی دارن که با کمترین و پیش پا افتاده ترین موضوع قهر میکنن.بهترین راهش طبق تجربه من اینه که عادی برخورد کن انگار نه انگار که قهر کرده مثلا چای میاری تعارفش کن فقط یکبار اگر خورد که هیچ اگر نخورد اصلا نپرس چرا ناراحتی یا قهری انگار اتفاقی نیافتاده.کم کم میبینه رفتارش با بی توجهی جواب داده میشه خودش به مرور بهتر میشه

گاهی وقتا اصن حرفم نمیزنه که آدم بدونه از چی ناراحته وای خدا لعنت کنه اینجور مردا روووو، کاش از نامز ...

اسی جون ببخشید وسط تاپیک با این خانم همدردی کردیم حالش خوب نیس.. 

عزيزم ماهی رو هر وقت ازآب بگیری تازه اس ت از الان سعی کن درست کنی اخلاق همسرتو