2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 73 پست
پلیس برا این آوردن که نه میومد بیرون نه میذاشت من برم بیرون، این خونه هم تازه اثاث کشی کردیم و بابام ...

عزیزم واسه مشکلت پنجتا صلوات فرستادم واست آیه الکرسی خوندم انشاالله امروز به خیر میگذره برات

اگه خیلیییییییی طول کشید چی؟؟ من اصلا دلم طاقت نمیاره  

اشتباهت همینه  ک دلت طاقت نمیاره اگ دوست داشته باشه دوسه روز بیشتر طول نمیکشه نکران نباش اگرم نداشته باشه ک عین خیالش نیس 1 سالم طول میکشه 

تو نرو سمتش ی پنج شیش بار نری خودش میفهمه این از نظر خودش داره تمام کاسه کوزه های زندگیو سر تو میشکنه ک قهر میکنه ولی اینجوری نیس

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت همینه  ک دلت طاقت نمیاره اگ دوست داشته باشه دوسه روز بیشتر طول نمیکشه نکران نباش اگرم ن ...

گاهی وقتا اصن تقصیر منم نباشه من معذزت خواهی میکنم که تموم شه ای خدا خیلی  وضم خرابه هر کاری میکنم فقط روی خوششو ببینم، میگم خودشم مقصر باشه من عذر خواهی میکنم 

نکنه شوهرت تک فرزند😁🤣

نه اتفاقا برادر و خواهر داره.من خودم تک دخترم اصلا از این فازا ندارم به خدا.اوایل که میخندیدم به رفتارش خیلی به نظرم کودکانه میومد بعد کم کم دیدم نه بابا این کلا لوس و بچه است که مجبور شدم تربیتش کنم😅😅😅

گاهی وقتا اصن تقصیر منم نباشه من معذزت خواهی میکنم که تموم شه ای خدا خیلی  وضم خرابه هر کاری می ...

دقبقا فهمیده نقطعه ضعفت چیه .قوی باش و بی توجه.خیلی رفتارش رو مخت بود برو دوش بگیر ازش دور شو.به خودت قول بده که تغییرش بدی.میتونی شک نکن

نه اتفاقا برادر و خواهر داره.من خودم تک دخترم اصلا از این فازا ندارم به خدا.اوایل که میخندیدم به رفت ...

جدی اگه اوضاعش خیلی خراب ببر پیش مشاور

خدایا یکی مثل من میشه که از ۱۷ سالگی از خونه بابا زدم بیرون و دیگه هیچ وقت برنگشتم. کسی هم دنبالم نگشت یکی مثل اینا☠

آب تا سردی نبینه یخ نمیزنه
جدی اگه اوضاعش خیلی خراب ببر پیش مشاور   خدایا یکی مثل من میشه که از ۱۷ سالگی از خونه بابا زدم ...

اتفاقا رفتیم البته مشاور نه پیش متخصص مغز و اعصاب به خاطر استرسهای بی دلیلی که داشت قرص مصرف میکرد که کمی بهتر شد ولی در کل قضیه تاثیری نداشت.بیشتر ریشه توی تربیتش داره که حس میکنم کم بهش محبت کردن بعد این هم با قهر جلب توجه کرده و متاسفانه عادتش شده.مرد باید قوی باشه و محکم ولی توی رابطه ما متاسفانه من نقش مرد رو دارم خیلی محکم برخورد میکنم تا مسائل حل بشه

اتفاقا رفتیم البته مشاور نه پیش متخصص مغز و اعصاب به خاطر استرسهای بی دلیلی که داشت قرص مصرف میکرد ک ...

خو پس دیگه خودت دوباره تربیتش کن تو جامعه چطوره؟

آب تا سردی نبینه یخ نمیزنه
گاهی وقتا اصن تقصیر منم نباشه من معذزت خواهی میکنم که تموم شه ای خدا خیلی  وضم خرابه هر کاری می ...

اشتباهه میکنی

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
خو پس دیگه خودت دوباره تربیتش کن تو جامعه چطوره؟

آره دیگه مجبورم وقت و انرژی بزارم ولی خیلی زمان میبره کسی که ۳۰ سال به یه روال بوده رو تغییر بدی.تو جامعه خوبه نسبتا ولی خیلی زود رنج و الکی به دل میگیره.هم توی خانواده خودش هم خانواده من زود بابت رفتار اطرافیان دلخور میشه.البته به نسبت قبل بعد از کلی صحبت کردن باهاش کمی بهتر شده