میگم شوهرای شمام خیلی قهر میکنن؟؟ والا از وقتی ازدواج کردیم همش در حال قهر کردن، همش من دارم نازشو میکشم از اول دوران نامزدی تو زندگیم اومدیم بدتر شد نمیدونم چیکار کنم با این رفتارش،
پس کار خیلی خوبی کردی ک زنگ زدی.. شما حامله ای و باید تو آرامش باشی ن تو دعوا و ترس و لرز ک این داره ...
پلیس برا این آوردن که نه میومد بیرون نه میذاشت من برم بیرون، این خونه هم تازه اثاث کشی کردیم و بابام برام خریده بود اونام گفتن چون خونه خودمونه حالا که باز نمیکنه با پلیس باز کنه که از پنجره به زور راضی شون کردم برم فقط آبروم تو محل جدید رفت، فقط نمردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡