2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 73 پست
پس کار خیلی خوبی کردی ک زنگ زدی.. شما حامله ای و باید تو آرامش باشی ن تو دعوا و ترس و لرز ک این داره ...

پلیس برا این آوردن که نه میومد بیرون نه میذاشت من برم بیرون، این خونه هم تازه اثاث کشی کردیم و بابام برام خریده بود اونام گفتن چون خونه خودمونه حالا که باز نمیکنه با پلیس باز کنه که از پنجره به زور راضی شون کردم برم فقط آبروم تو محل جدید رفت، فقط نمردم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نازش نکشیدم وگرنه همین آش و همین کاسه برا منم قرار بود باشه که نذاشتم  خانوما دیشب یه اتفاق ...

چی شده؟

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
پلیس برا این آوردن که نه میومد بیرون نه میذاشت من برم بیرون، این خونه هم تازه اثاث کشی کردیم و بابام ...

حالا چیزیه که شده انقد جوش نزن بابا برات خوب نیس.. اللن کسی کسی و نمیشناسه اهمیت نده.. دوروز دیگه فراموش میکنن.. بعدم آبروی همسرت رفت ن ت.. اون وحشی بازی دراورده

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

هیچی قهر کرد؟ محل سگشم نذار 

غذا درس نکن 

فقط واسه خودت درس کن 

ظرف خودتم بشور 

صبم فقط جای خودتو مرتب کن 

خودتو سرگرم کن نری سمتش اینجوری خودش میاد بلخره

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
والله دفعه اول میشنوم میگن ی مرد قهر کرده زن نازش میکشه. واقعا کجا داریم میریم

اتفاقا من همیشه توی بحث بهش میگم جای من و تو عوض شده.من کاملا منطقی ولی متاسفانه همسرم بچه و قهر قهرو