2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 382 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دیشب حالا ملک تگش کرده سر شوخی باهاش باز کرده بود بگو بخندی میکردناااا🤣🤣🤣

نه بابااااااا😐😁😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به همه داده من فحش دادمش قهوه ایش کردم بعد فحش به منم درخواست داده😐😐

به منم بعد از اینکه همگی رفتیم و تاپیک جمع شد درخواست داد مردک 

خوب کاری کردی👌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیتونم من به عصاب خودم مربع نیستم😂

دایره باش، بهتره گوشه نداره بی خطره، به پَرِ کسی نمیگیره 😂

چرا دفعه اول ک نی نی یار تگ کرد نی نی یار آمد خوند و رفت تو که آمدی دوباره تگ کرد ک ترکید

ولی فک کنم خود بی ادبش ترکوند.. چون نی نی یار همم فوش داد.. 😐

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

به منم بعد از اینکه همگی رفتیم و تاپیک جمع شد درخواست داد مردک خوب کاری کردی👌

تاپیک دیشب بخاطر اون گوه ترکید 

من فحش ک دادم 

ملک فحش گذاشت دیگه کسی حرف نزنه 

بوس یهو آمد گف چرا به این کاربر فحش دادی من ناراحتم 

ملک فک کنم فقط مونده با کلاغای کور آسمون بگه و بخنده

وایییی حققققق🤣🤣🤣🤣

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                 https://daigo.ir/secret/51794345533                      

دایره باش، بهتره گوشه نداره بی خطره، به پَرِ کسی نمیگیره 😂

دایره نمیشه برا من😭🤣

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                 https://daigo.ir/secret/51794345533                      

دایره نمیشه برا من😭🤣

🤣🤣🤣🤣شت

تاپیک دیشب بخاطر اون گوه ترکید من فحش ک دادم ملک فحش گذاشت دیگه کسی حرف نزنه بوس یهو آمد گف چرا به ا ...

👌

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂