عسل۵۶۷ مدیر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1186 عنوان دلتون برای کی بیشتر از همه تنگ شده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 63 پست خودم مامان نازنینم😢 و خواهرزاده دوست داشتنیم . ازشون دورم دلم لک زده بر دیدارشون😭 تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است. 1400/06/22 | 03:34 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1186 برای هیچکس ولی برا گذشتم دلم یه ذره شده اینجای زندگیمو دوس ندارم همش شده غصه و گریه🥺 چرا عزیزم؟ خدانکنه تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.
فیفان عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 699 برای پدر ومادرم که فوت شدن دلم تنگ شده،،،،،،،،دلم میخواد خوابشون رو ببینم ولی به خوابم نمیان
tika_lb عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 15633 جانم یه سوال شخصیدوست داشتی جواب ندهچون واسم خیلییی مهمه خیلیییییییین پدر و مادرت و نامزدت کدومو بیشتر دوست داری؟
kiyanman عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 812 دلم برای خودم تو دوران دانشجویی و خوابگاه با دوستامو خنده های از ته دل تنگ شده.. ولی دگ افسوسشو نمیخورم میگم گذشته ها گذشته.. و اینکه زمان و عمرم تند و تند داره میچرخه و میگذره..
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13253 معلمم و خواهرزاده م..... 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
عسل۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1186 برو خدا رو شکر کن ازشون دوری بلاخره دیر یا زود میبینیشون من چی بگم که مامانم رفته پیش خدا😔😢 خدا رحمتشون کنه عزیزم❤ تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205848 هیچکس وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
kiyanman عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 812 برای پدر ومادرم که فوت شدن دلم تنگ شده،،،،،،،،دلم میخواد خوابشون رو ببینم ولی به خوابم نمیان عزیزم این روزای عمرما انقد داره تندتند میگذره.. ان شاءالله اون دنیا همو میبینین و شاد و خوشحال بدون غم و جدایی با هم درکنارهم زندگی میکنید..
aaaaamobina عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 2022 یه سوال شخصی دوست داشتی جواب نده چون واسم خیلییی مهمه خیلیییییی یین پدر و مادرت و نامزدت کدومو بی ... نامزدمو خیلی دوست دارم
عسل۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1186 دلم برای خودم تو دوران دانشجویی و خوابگاه با دوستامو خنده های از ته دل تنگ شده.. ولی دگ افسوسش ... منم گاهی اوقات دلم بر زمان دانشجویی وخاطراتش و خنده هاش تنگ میشه تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 51890 خدا رحمتشون کنه عزیزم❤ مرسی عزیزیه فاتحه و صلوات بخون براش خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
عسل۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1186 مشکلات عاطفی عزیزم خیلی درگیر شدم انشاالله خدا کمکت کنه. به خدا توکل کن🌸 تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.