2777
2789

یه مرد خاله زنک خیلی خیلی دهن لق خانوادش تربیت یادش ندادن و هر اتفاقی  میوفته چه تو دوران نامزدی چه الان ک زنشو و باردارم میره میدوه میزاره کف دست خانوادش همه چیو میگه همه چیو یعنی چیزی نمونده از قلم بندازه خیلی وقتا هم میگه من فلان حرف و نزدم بعد خبر میاد رفته گفته حالا جریان از این قراره ک ما یه وامی قراره بگیریم یه ماشین بگیرم زیر پای خودم باشه بهش گفتم فعلا هیییچکس نمیخوام خبر دار بشه گفت نه نمیگم گفتمش ببین من برام پیش اومده  هر چیو جلو جلو برم ب کسی بگم گره میوفته توش هر روز قسم می‌خورد نگفتم نگفتم حالا از قضیه وام و ماشین دو روز گذشته خدا شاهده امروز با خواهرش داشتم حرف میزدم گفت کی وامتون در میاد و چ ماشینی میخوای بگیری و فلان یعنی داشت دود از کلم بلند میشد نفهمیدم چجور خدافظی کردم و رفتم سر وقت شوهرم حالا جالب اینجاس کلا حاشا کرد میگف نگفتم بعد میگه آره گفتم گفتم دزدی ک نکردم و فلان منم زدم تو سر خودم گفتم خاک تو سر خودم که زن دهن لقی مثل تو شدم اگه قراره تموم راز زندگیتو به اینو اون بگی برا چی اومدی منو گرفتی زن نمیگرفتی بعدم دو دستی کوبیدم تو سرش کفتم دیگه از چشمم افتادی دهن لق جالب اینکه حق به جانبه بچها الان شاید بگید خب اینکه چیزی نیس ک گفتمش به کسی نگو از این میسوزم من حتی به خانواده خودمم حتی نگفتم و اون یه لیوان آب هم میخوره میره میگه ..حتی تنبلی تخمدان داشتم رفت گفت فلان دکتر میرم پیشش رفت گفت حتی زمانی که فهمیدم باردارم گفتمش تا  سنو صدای قلب جنین نمیخوام برم بگم ولی اونم خبر اومد رفته گفته منم از این حرصم اومد الانم بخدا چشمام داره همینجور اشک میباره

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری والا عزیزم

😭😭😭 قلبمو به درد آورده من چکارش کنم اینقدر نره خبر نبره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

حاشا نمیکنه مدل تربیتش این بوده این کار عادتشه 

حتی در طول روز زیاد با مادر وخواهرش حرف میزنه و طبق عادت اتفاقات روزمره رو میگه

بهترین راه کم کردن تماسها هست تا به حد عادی برسه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
از نامزدی این اخلاقو داشتهو شما دیدی و با هاش ادامه دادیبهش ی هدیه بزرگ هم دادیچرا باید خودشو اصلاح ...

نگاه هر موقع میگفت باشه نمیگم بعد میرفت میگفت منم همون موقع با خبر نمیشدم چند هفته بعد می‌فهمیدم رفته فلان حرفو برده اونجا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همینطور 

جدی برخورد کن بلاخره مجبور میشه دست از این کاراش برداره 

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

حاشا نمیکنه مدل تربیتش این بوده این کار عادتشه حتی در طول روز زیاد با مادر وخواهرش حرف میزنه و طبق ع ...

بخدا آبجی از ناراحتی تند تند دارم نفس میکشم اصلا حالم خوب نیس امشب سکته نکنم خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی بگم والا.‌..

تنها راهی که داری این که اتفاقای مهم زندگیتو پیشش نگی

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠