2777
2789
عنوان

تجربه من از کسب و کار اینترنتی

186 بازدید | 11 پست

بچها سلام من به تازگی وارد یه کسب و کار اینترنتی شدم که خیلی دربارش تحقیق کردم کار فوق العادست یجور برنامه نویسیه خلاااااااصه من که خیلی راضیم و یسری پشتیبان داره یسری ادمای مهربون و پیگیر ک کمکت میکنن هرمشکلی داشتین سریع حلش میکنن خودم خیلی دنبال کار میگشتم گفتم تجربمو براتون به اشتراک بزارم

اگ کسی دوس داره وارد بشه درخواست بدع 

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بفرمایید چجوریه؟بیشتر توضیح بدین

اول بشما اموزش میدن برای ساخت شماره مجازی و.....ک مربوط ب برنامه نویسیه بعد وارد کار میشین مثلا یه شماره میسازید ۴میلیون میگیرید یابیشتر

مَن بِ قُربآنِ خُدآ چون کِ مَرآ غَمگین دید بَهرِ خوشحآلیهِ مَن دَر دِلَم اَندآخت طُ را...