2777
2789

کرونا پریودو به هم میریزه نگران نباش بعدش درست میشه 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فکر نکنم فقط ازم ترشح میاد مثل لسیون

منم اینطورم الان ۱۱روزه پریودنشدم باردارم نیستم ازمایش اینادادم نبودم هرچی چیزگرمم میخورم اصلا هیچ حس پریودی ندارم انگاربایدبرم دکترسوزن بده تابشم

منم همینطور شدم،از کروناست؟

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
یکماهه کروناگرفتم خوب شدم اول کروناپریودشدم خوب شدم الان که باید۱۶میشدم هنوزنشدم

منم۱۶باید میشدم هنوز نشدم ترشح لوسیونی داری ببخشید عزیزم .راستی سرفه دارم همراه خلط چکار کنم بنظرت 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
منم۱۶باید میشدم هنوز نشدم ترشح لوسیونی داری ببخشید عزیزم .راستی سرفه دارم همراه خلط چکار کنم بنظرت&n ...

اره دوساعتی یه بار لباس زیرم عوض میکنم اینقدزیاده یه شربط خلط اوربگیربخورتا خوب بشی بعد زنجبیل وسیر وعسل ودارچین وسرکه سیب قاطی کن معجون درست کن بخورعالیه من ۲۰درصدریه هام درگیربوداینوخوردم خوب شدم براسرفه