2777
2789
عنوان

مادر شوهر تنبل و بیخیال یا بدجنس؟

1389 بازدید | 79 پست

خالم مادر شوهرمه و باهاشون تو یه ساختمون زندگی میکنیم

از اول نامزدی بی تفاوتی های زیادی ازشون دیدم و در لحظه دلخور میشدم اما بعد ی مدت فراموش میکردم 

تا اینکه باردار شدم بازم عدم توجه از سمتشون، ب خودم میگفتم توقع بیجا نداشته باشم همین ک مامان و بابام و شوهرم بهم میرسن کافیه 

زایمان کردم و 20 روز مامانم اینجا بود و یه هفته هم من خونش بودم

مامانم هم ب من رسیدگی میکرد هم بچم هم خونمو مثل دسته گل نگه داشته بود هم هوای شوهرمو داشت

دخترم کولیک داره و واقعا اذیت شدیم اما مادر شوهرم ی کمک نمیومد بکنه حداقل ب خواهرش

الانم سر کولیکش من خیلی اذیتم همش تو بغلمه و من سرپام، گاهی روزا ناهار ندارم و گرسنه میمونم، شام نداریم از بیرون غذا میگیریم از نظافت خونه هم ک نگم، چون بچه اصلا تو جاش نمیخوابه و همش تو بغله، خودم ب شدت لاغر شدم و ضعیف و با درد سیاتیک و پا

همه ی اینارو میبینه اما ب روی خودش نمیاره

چندروز پیش دید نتوتستم ناهار بخورم از بس ک بچه گریه کرده بود، زیر سینک آب چکه کرده بود آشپزخونه ب گند کشیده شده بود شام نداشتیم خونمون بهم ریخته، اومد بالا یکم نشست رفت

من ازش انتظار دارم حداقل ب خورد و خوراکمون برسه

یه شام و ناهار درست کنه

صدبار شوهرم گفته گوشت و مرغ و برنج و اینچیزارو میدیم واسه ماهم درست کن غذا، اما انگار ن انگار

خواهر شوهرمم کلا بدون در زدن و اجازه یهو درخونه رو وا میکنه میاد بچه رو انگولک میکنه میره صدبار گفتیم سرکار میری بخاطر کرونا ب بچه دست نزن اما توجهی نداره و بدتر لج میکنه، با لحن بد با دخترم حرف میزنه درسته نوزاده متوجه نمیشه اما بعدا ک متوجه میشه

توقع بیجا دارم ازش؟

نباید کمی رسیدگی کنه بهمون؟

در ضمن متاسفانه مامانمم کرونا گرفته و نمیتونه بیاد و حسابی داره غصه ی منو میخوره

گفته گوشت و مرغ و برنج و اینچیزارو میدیم واسه ماهم درست کن غذا، اما انگار ن انگار

خواهر شوهرمم کلا بدون در زدن و اجازه یهو درخونه رو وا میکنه میاد بچه رو انگولک میکنه میره صدبار گفتیم سرکار میری بخاطر کرونا ب بچه دست نزن اما توجهی نداره و بدتر لج میکنه، با لحن بد با دخترم حرف میزنه درسته نوزاده متوجه نمیشه اما بعدا ک متوجه میشه

توقع بیجا دارم ازش؟

نباید کمی رسیدگی کنه بهمون؟

در ضمن متاسفانه مامانمم کرونا گرفته و نمیتونه بیاد و حسابی داره غصه ی منو میخوره

والاحق داری توقع هات هم بیجانی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

دیگه خواهر..... اینجا معنای مادر شوهرو فعلا بذار کنار..... 

وقتی به خواهرش کمک. نمیکنه دیگه چی میتونی بگی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم؟ به نظرم حق با خودته. فامیل اونم فامیل نزدیک باید موقع سختی دست همدیگه رو بگیرن. نمی‌تونی یه کارگر بگیری هفته‌ای یکی دوبار بیاد خونه رو تمیز کنه و برای چند روز غذا بپزه و فریز کنه؟ 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

نه دیگه اگر قراربه کمک بود همون ۲۰ روز هم یه کمک میدا د الانم درو قفل کن آهنگ‌آروم بزار نینی رو بخوابون به کارات برس یا بغلش کن جارو بکش یا به غذایی ساده مثل کته واینا درست کن اصلا عین خیالت نباشه .انگار وجود ندارن .یا جوجه برارتو مواد شب کباب کنید .من دخترم کولیک نداشت ولی خیلی وقتا بغلم بود کار را میکردم 

فکر کن نیستن 

همه همینطوری هستن بچه داری میکنن تحمل کن بگذره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم انتظارت خیلی بیجاس بچتو بغلی نمیکردی

منم بچه کوچیک دارم خیلی اذیت میکنه ولی غذام سروقت حاضره

اینا بهونس

یعنی نیم ساعت هم خواب نیست ک غذا بزاری

بعدشم خواهرشوهرت عمه بچس

مگ میشه بوسش نکنه

چرا همش گارد مینبنید روبه خانواده شوهر

فک کن یه شهر غریبی خودت گلیم خودتو از اب بکش بیرون

مامانمم همینو میگه، 

اما وقتی میتونم اینطوری فکر کنم ک نباشن، هروز با این موضوع ک هر لحظه ممکنه خواهرشوهرمو درو باز کنه سرشو بندازه تو بیاد ب بچه همش دست بزنه لپ بچه ی 40 روزه رو بکشه با بچه با لحن بد حرف بزنه رو ب رو نشم، هروز با مادر شوهرم ک همش میاد دستور میده و چیزی ب روی خودش نمیاره رو ب رو نشم، میبینه لنگون راه میرم میبینه غذامو نخوردم بی تفاوت برخورد نکنه رو ب رو نشم، شهر دور بودم یباره خیالم راحت بود ک همینه ک هس 

چی بگم؟ به نظرم حق با خودته. فامیل اونم فامیل نزدیک باید موقع سختی دست همدیگه رو بگیرن. نمی‌تونی یه ...

اتفاقا هس ی نفر شوهرم میگه نیازی نیس بنده خدا جمعه ها همش درحال نظافت و پخت و پزه یا بچه رو نگه میداره من سریع کارارو میکتم

نه دیگه اگر قراربه کمک بود همون ۲۰ روز هم یه کمک میدا د الانم درو قفل کن آهنگ‌آروم بزار نینی رو بخوا ...

منم تو بغلم تا جایی ک بتونم کار میکنم اما این چون رو سینم میخوابه هر دوتا دستم اکثرا بنده، هروزم نمیشه کته گذاش ک، الان میخوام سوپ بذارم منتظرم ی لحظه بذارمش زمین فقط هویجو رنده کنم بقیش تو بغلم باشه انجام میدم