2777
2789
عنوان

مادر شوهر تنبل و بیخیال یا بدجنس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بغلیش نکن دراز بکش پیشش واسه خودت سخت میشه بخدا

وقتی تو بغلم آرامش میگیره چطور بغلش نکنم؟ کلا بیخیال تمیزی خونه و مرتب بودنش شدم فقط سعی میکنم غذام رو آماده کنم همین 

وقتی تو بغلم آرامش میگیره چطور بغلش نکنم؟ کلا بیخیال تمیزی خونه و مرتب بودنش شدم فقط سعی میکنم غذام ...

خب تا ۶ ماهگی اینجوری دیگ تمیزیو انجام نده شباهم ک میخابه توام بخاب بیدار بمونی نظافت کنی از بین میری غذارو فقط درس کن

وای من میمیرم واسه نوزاد

اگ خونت پیشم بود بخدا از صب تا شب برات میگیرفتمش

عزیزم خب وقتی بچه تو بغلم خوابه میام تایپ میکنم اما وقتی بچه تو بغلم خواب باشه نمیتونم برم جارو بکشم ...

یه چیزی هست با اون شاید بتونی کار کنی

از این کمربندهای هست که دور کمر مییندی بچه رو میزاری داخلش کارات هم میتونی بکنی 

عکسشو برات میفرستم 

بچم کولیک داره، میدونی چیه؟ ینی از دل درد نمیتونه بخوابه یا فقط تو بغلم میخوابه، شبا ک اروم میشه تا ...

ب صدای سشوار عادتش بده برا کولیک خوبه

و خدایی که در این نزدیکیست 

فقط بدون مسئولیت اون بچه با شما و همسرتونه 

انتظار بیجا نداشته باشید 

غصه نخور کار همیشه هست فعلا به بچه و خورد و خوراک برس

اما از بقیه انتظار کمک نداشته باش معلومه خیلی به مادر وابستگی داری اگه خانه دار هستی هر وقت بچه خوابه حتی یک ساعت میتونی به کارهات برسی 

فقط برنامه ریزی میخواد

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

عزیزم توقع نداشته باش منم سر بچه اولم کولیکی بود شدید شبا تا صبح بیدار بودم روزا تا شب گیج و منگ بودم حتی مامانمم وخاهرمم نیومدن کمک با شکم سزارین بعد ۳روز خودم کارامو انجام دادم مادرشدن سخته توام سعی کن خودتو یکم جمع و جور کنی الکی منت مادرشوهر خاهرشوهرم نکش این روزا تموم میشه ماهم بیشتر اوقات گشنه بودیم

خدا میبیند و بس...!

عزیزم آغوشی پارچه ای بگیر خیلی عالیه بچه رو بزار توش راحت بخوابه به کارات هم میرسی. برای بچه های کولیک جواب میده و عالیه.

سایت دریمو یاتو اینستا بزن دریمو

الحمدلله کما هو اهله
عزیزم انتظارت خیلی بیجاس بچتو بغلی نمیکردی منم بچه کوچیک دارم خیلی اذیت میکنه ولی غذام سروقت حاضره ...

همینجوریش میگن نوزاد رو نباید  بوسید

بعد تو این کرونا تازه میگن همش سرکار میره و اینا واقعا حق رو میگن

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
یه چیزی هست با اون شاید بتونی کار کنی از این کمربندهای هست که دور کمر مییندی بچه رو میزاری داخلش کا ...

جاروبرقی رو بده شوهرت بزنه هر هفته یکبار 

ظرف ها هم آخر شب بچه رو بده شوهرت نگه داره بشور 

غذا بپز برا دو سه روزت 

غذاهای سریع هم درست بکن مثل ماکارونی _ مثل کباب ماهیتابه ای_ مثل خورشت ها _ اینا رو زیاد بپز و بزار یخچال گرم کن بخور سخت نگیر 

لباسا هم هر هفته یکبار بریز ماشین 

بقیه روزا هم هر وقت وقت آزاد شد خونه رو جمع جور کن 

عزیزم چجوری وقت داری بیایی این همه تابپ کنی  بجاش وقتتو بزار غذا بپز گرسنه نمونی از کسیم انتظا ...

چقدر بی درک وبی رحمید خب اخرش ک چی باید بایکی حرف بزنه وراهنمایی بخاد 

فقدبلدید ادم ب رگبارببندید

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙