2777
2789
عنوان

مادر شوهر تنبل و بیخیال یا بدجنس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 79 پست
عزیزم انتظارت خیلی بیجاس بچتو بغلی نمیکردی منم بچه کوچیک دارم خیلی اذیت میکنه ولی غذام سروقت حاضره ...

بچم کولیک داره، میدونی چیه؟ ینی از دل درد نمیتونه بخوابه یا فقط تو بغلم میخوابه، شبا ک اروم میشه تا ساعت 2 هم طول بکشه آشپزخونه رو حداقل تمیز میکنم ک نمونه واسه فردا، میخوابه زیادم میخوابه اما فقط تو بغل، وگرنه بیمار نیستم ک ب خودم سختی بدم، عمه ی بچه باشه، شرایط الان جامعه مگه اینچیزارو میپذیره، همش تو مترو و اتوبوسه سرکار نیره حق ندارم نگران دخترم باشم؟ ک شاید یه درصد ناقل باشه، من ب خواهرامم اجازه ندادم دست بزنن ب بچه، بحث فامیل شوهر نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چجوری وقت داری بیایی این همه تابپ کنی  بجاش وقتتو بزار غذا بپز گرسنه نمونی از کسیم انتظا ...

عزیزم خب وقتی بچه تو بغلم خوابه میام تایپ میکنم اما وقتی بچه تو بغلم خواب باشه نمیتونم برم جارو بکشم یا غذا درست کنم 

وقت ندارم چون دخترم زمین نمیخوابه، دل درد داره رو زمین جیغ میزنه، میچسبه به خودم میخوابه

بچم کولیک داره، میدونی چیه؟ ینی از دل درد نمیتونه بخوابه یا فقط تو بغلم میخوابه، شبا ک اروم میشه تا ...

ببین  یکی از لباساتو ازتنت دربیار نشور بچه که خوابید بزارش روی او ن لباست .بوی مادرش رو میشنوه و فکر میکنه تو بغله .همش که بغل نمیشه

عزیزم انتظارت خیلی بیجاس بچتو بغلی نمیکردی منم بچه کوچیک دارم خیلی اذیت میکنه ولی غذام سروقت حاضره ...

ببخشید دوست عزیز چیزی به نام بغلی شدن نداریم .مادر وظیفه داره بچه سالم یا کولیکی ...را بغل کنه تا یک ماه اول وظیفه داره ۲۲ ساعت کنار بچه باشه فقط ۲ ساعت میتونه در روز بره دستشویی یا نماز بخونه .استاد ما میگفت اگه بچه تون دختره تا دو سه سالگی حمام که میرید در حمام باز باشه با بچه صحبت کنید .کرونا هم فوق االعاده وحشی شده هیچ کس حق نداره نوزاد را بوس کنه بجز پدر و مادرش .تو اوضاع کرونا که پدرو مادر هم نبایدصورت بچه را بوس کنن 

استارتر برنجت را توی پلوپز بذارفقط یه دگمه باید بزنی بعد جوجه تابه ای یا ته ماهی تابه ای درست کن یا ابگوشت که کاری نداره یا هر از گاهی خورشت اماده بخر ولی برنج را خودت حتما درست کن .انتظارت هم بی جاست میلیونها ادم دیت تنها بچه بزرگ کردن .مادرشوهرها که خودشون حال و حوصله نداره فقط کار خواهرشوهرت خیلیبده در را قفل کن به شوهرت هم غر نزن که مامانت کمک نمیکنه یه دو رکعتی نماز شکر هم بخون کا مادر شوهرت کمک نمیکنه چون هیچ وقت دیگه دغدغه منت نداری و دخالت نمیکنه نظر هم نمیده .کمک مادر شوهرا هزار تا عارًضه داره یه فایده .فقط تو صد تا مادر شوهر یکی شون از هر لحاظ مناسب هست .خدا را شکر بچه ات مادر داره و به کمک مادربزرگش نیازی نیست .انشاالله مادر خودت بهتر میشه میاد کمک .مادرتم وظیفه نداره ولی خیالت راحته دیگه منتی هم نمیذاره 

عزیزم خب وقتی بچه تو بغلم خوابه میام تایپ میکنم اما وقتی بچه تو بغلم خواب باشه نمیتونم برم جارو بکشم ...

ببین از دست من ناراحت نباش من خودم اوایل این انتظارات رو داشتم ولی وقتی کسی انجام نمیده نباید خودتو ازار بدی چون مشگلتو داشتم

یکیو بگیر ماهی ی تومن بده بهش کمک حالت باشه محل هم نزار ب کسی اینجوری روانت اروم تره چون تجربه داشتم

ببین از دست من ناراحت نباش من خودم اوایل این انتظارات رو داشتم ولی وقتی کسی انجام نمیده نباید خودتو ...

ن بابا ناراحت چی؟ خدا ب مادرم سلامتی بده 9 ماه بارداریم کمکم بود تا قبل کرونا گرفتنشم همینطور، دعا کنید زود خوب شه ب کسی احتیاح ندارم مامانمو شوهرمو خواهرام خیلی هوامو دارن

استارتر برنجت را توی پلوپز بذارفقط یه دگمه باید بزنی بعد جوجه تابه ای یا ته ماهی تابه ای درست کن یا ...

پلو پز ندارم،😂 بچه روز بروز تغییر میکنه الانم خیلی اخلاقاش دستم اومده بلخره خودمم کم تجربم روز ب روز بیشتر یاد میگیرم دیروز با یه دستم غذا درست کردم تا کمی خوابید لباساشو شستم، خونه رو هم شب شوهرم میاد نگهش میداره سریع جمع میکنم، ب قول شما همین ک نمیاد اصاب خودم راحته، با اینکه کمک هم نیس اما خیلی دخالت میکنه با رفت و آمدش

ببخشید دوست عزیز چیزی به نام بغلی شدن نداریم .مادر وظیفه داره بچه سالم یا کولیکی ...را بغل کنه تا یک ...

بله دقیقا شوهرم هم بچه رو نمیبوسه، میگه فقط زود واکسن بزنیم کمی خیالمون راحت شه بچه هم وقتی تو بغلم آرامش داره چطور دلم میاد بهش استرس بدم اذیتش کنم، متاسفانه بعضیا درک صحیحی از مادر شدن ندارن

بله دقیقا شوهرم هم بچه رو نمیبوسه، میگه فقط زود واکسن بزنیم کمی خیالمون راحت شه بچه هم وقتی تو بغلم ...

خیلی خوبه که میدونید بغل کردن کودک تون وظیفه ی شماست و لطفتان نیست . چون بچه ی بی پناه و بی گناه از شکم مادر یه دفعه امده یه دنیای دیگه و فقط اغوش مادرش ارامش میکنه اگه بغل نشه وحشت میکنه . ببین پس حالا که میگی مادرشوهرت دخالت میکنه خدا را شکر کن نمیاد کمک وگرنه بیشتر دخالت میکرد .تسبیحات حضرت زهرا و نماز اول وقت خیلی کمکت میکنه که روزها قوت داشته باشی و کارهات راحت انجام بشه