2777
2789
عنوان

کارنامه کنکور و سهمیه

3759 بازدید | 17 پست

واقعا حالم بده این کارنامه دوستمه که کل سالو بهش تقلب دادم همه ی امتحانا بعد با این درصدای ضایع رتبش 1350 شده یعنی با زیست 4 درصد میتونه پزشکی بیاره خدااااا منو بکش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم نشده ولی پزشکی فقط رتبه سهمیه نهایی مهمه نه؟

آره میاره منم پارسال تو مدرسه امون با سهمیه ۲۵ درصد شد ۱۲۰۰ پزشکی شهرمون قبول شد

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏
مطمئنی پزشکی میاره؟؟؟ من دوستم ۲۶۰۰۰ بود با سهمیه شد ۱۶۰۰ دعوت به مصاحبه فرهنگیان نشد !!

میاره جانم من مدرسه شاهد بودم پارسال دوستم با این رتبه پزشکی آورد اونم حتما نباورده تعداد کمی از سهرشون میگرفتن پزشکی صد در صد میاره

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏
اونم نشده ولی پزشکی فقط رتبه سهمیه نهایی مهمه نه؟

فرهنگیان که تو تجربی قبولیش راحت تر از پزشکیه خیلبم راحت تر به نظرت میشه فرهنگیان دعوت نشی ولی پزشکی بیاری؟؟خیلی داغونخ کارنامش

و دیگر هیچ...

خدا نگذره ازشون اینا حق الناسه آه و ناله صدها هزار پشت کنکوری پشت سرشونه

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
سلام ایشون با اینکه رتبه خوبی نداره ایا اونجا نوشته اازاد مجاز و پایین توضیح داده یعنی پزشکی ازاد ا ...

سلام منظورش اینه چون موقع ثبت نام گزینه آزادم زده میتونه انتخاب کنه ولی این درکل داروسازی ملی کرمانشاه قبول شد البته اولویتش پزشکی نبود.