2777
2789
ببینید شما هم چند وقت بی محلی کنید و باهاش درست صحبت کنید ببینم مشکل اصلی چیه و شما هم زیاد دور و بر ...

منم بی محلی میکنم اما قهراش به ماه ها طول میکشه خسته شدم خب یه اخلاقی داره هرچی باهاش خوب باشی بدتر میشه چیکار کنم

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحتم دلم گرفته ازداوج دلیلش فکر میکنم تا آخرعمرم قرار نیست پسر با شخصیت خوب واسه ازداوج پیدا کنم  دلیلش اینه خواهرم دوبار نامزدیش به هم زده منم شب بله برون مراسم بهم خورد حس کنم خدا ما نمیبینه به ما پشت کرده که زندگی ما این طوری شده

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
ناراحتم دلم گرفته ازداوج دلیلش فکر میکنم تا آخرعمرم قرار نیست پسر با شخصیت خوب واسه ازداوج پیدا کنم ...

عزیزم به این فکر کن که به صلاحتون نبوده کاش شب بله برون منم بهم میخوردو انقد تو این زندگی اذیت نمیشدم

به به🤩🤩🤩چه عالیییی😍من خوبم...اما وسواس فکری شدید دارم😩مثلا عصر کلاس دارم،ساعت شش،خب،از الان توی ...

طبیعیه میتونه بخاط  کمبود اعتماد به نفس باشه با خودتون بگید من عالیم و فوق العاده و اینکه اونا هم ادمای عادی مثل شما هستن زمانتون رو دقیق استفاده کنید سعی کنید در هر ساعت یه کاری برای خودتون بزارید و اگه انجام ندادید یه مجازات تعیین کنید برا خودتون

منم بی محلی میکنم اما قهراش به ماه ها طول میکشه خسته شدم خب یه اخلاقی داره هرچی باهاش خوب باشی بدتر ...

سعی کنید باهاش حرف بزنید دوست باشید باهاش دعوا باهاش نکنید ازاد بزاریدش ولی زیاد بهش نچسبید و زرنگ باشید

عزیزم به این فکر کن که به صلاحتون نبوده کاش شب بله برون منم بهم میخوردو انقد تو این زندگی اذیت نمیشد ...

عزیزم چی بگم والله توی خانواده من دفعه سوم این طوری میشه دلم شکسته میترسم دیگه هیچ کس واسه ازدواج با ما پیش قدم نشه 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
سعی کنید باهاش حرف بزنید دوست باشید باهاش دعوا باهاش نکنید ازاد بزاریدش ولی زیاد بهش نچسبید و زرنگ ب ...

باهاش زیاد حرف زدم منطقی غیر منطقی هرچی درست نمیشه کلا مریضه احساس میکنم

ناراحتم دلم گرفته ازداوج دلیلش فکر میکنم تا آخرعمرم قرار نیست پسر با شخصیت خوب واسه ازداوج پیدا کنم ...

ببین عزیزم اولا اینکه ازدواج نکردن ناراحتی نیست یه موقعیت که برا بعضی ها زود پیش میاد برا بعضی ها دیر ...مستقل بودن بهترین راهه اگه کار داری سعی در پیشرفت خودت داشته باش و از خدا نا امید نشو اگه کار نداری حتما یه کاری برا خودت جور کن و تنها راه موفقیت ازدواج نیس 

ببین عزیزم اولا اینکه ازدواج نکردن ناراحتی نیست یه موقعیت که برا بعضی ها زود پیش میاد برا بعضی ها دی ...

کار دارم ولی چون توی شهر نسبتن کوچیک زندگی میکنیم واسم سخت شده حس میکنم بهترین شانس هام از دست دادم 

عزیزم چی بگم والله توی خانواده من دفعه سوم این طوری میشه دلم شکسته میترسم دیگه هیچ کس واسه ازدواج با ...

نه وقتی خدا بخواد و خودتم قوی و مستقل باشی همه برات دست و پا میشکونن پس هیچقوت خودت رو دست کم نگیر

کار دارم ولی چون توی شهر نسبتن کوچیک زندگی میکنیم واسم سخت شده حس میکنم بهترین شانس هام از دست دادم& ...

کار داشتن بهترین چیزه سعی ‌‌کن پولاتو جمع کنی برای یه هدف مثلا خونه خریدن تو یه شهر دیگه یه ماشین خریدن یا هر چی

باهاش زیاد حرف زدم منطقی غیر منطقی هرچی درست نمیشه کلا مریضه احساس میکنم

فشار کار هم میتونه اینطوریش کرده باشه ولی شما فضای خونه رو خوب نگه دارید حتما خودشون میان طرفتون

کار داشتن بهترین چیزه سعی ‌‌کن پولاتو جمع کنی برای یه هدف مثلا خونه خریدن تو یه شهر دیگه یه ماشین خر ...

اره باید همین کار کنم اما انگیزم از دست دادم دوسال صبر کرده بودم واسه این ازداوج شب بله برون بهم خورد بعد ۶ ما هنوز درست سر پا نشدم

اره باید همین کار کنم اما انگیزم از دست دادم دوسال صبر کرده بودم واسه این ازداوج شب بله برون بهم خور ...

حق داری ولی باید به زندگیت ادامه بدی شاید اگه ازدواج میکردی شوهرت بد میشد یا هزارتا مشکل دیگه اون وقت یه طلاق گرفته میشدی که همه از رو اشتباه ازت بد برداشت میکردن پس قوی باش و کار کن