2777
2789
طبیعیه میتونه بخاط  کمبود اعتماد به نفس باشه با خودتون بگید من عالیم و فوق العاده و اینکه اونا ...

آهان مرسی❤️❤️❤️بعد ،کتابی چیزی توصیه میکنید در این زمینه بخونم؟برای سحر خیز شدن چی کار میتونم بکنم؟کلا به طور ژنتیکی سحر خیز نیستیم🤦🏻‍♀️

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
آهان مرسی❤️❤️❤️بعد ،کتابی چیزی توصیه میکنید در این زمینه بخونم؟برای سحر خیز شدن چی کار میتونم بکنم؟ک ...

کتاب های درباره ی افزایش اعتماد به خود یا اعتماد به نفس خوبه

و این که الارم بزارید مثلا اگه هر روز ساعت ده بیدار میشید بزارید روی ۹ روز بعد ۸ و هی کمترش کنید و شب زود بخوابید و حتما هس ساعت خواب کافی رو داشته باشید وقتی الارم زنگ میخوره با خود مرور کن که چرا میخوای بیدار شی اون لحظه یادت بیاد امروز چقد کار داری میتونی روی الارم یه موزیک هم بزاری و اینکه اون لحظه فقز به فکر خواب نباش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میشه علائم افسردگی رو بگی❤

هیچ کاری دوس نداری انجام بدی...همش فکر گذشته ای...به سمت موزیک های غمگین میری...اعتماد به نفس نداری..فقط مشکلات رو میبینی...عادت های همیشگیت رو انجام نمیدی...از خدا دور میشی...

هیچ کاری دوس نداری انجام بدی...همش فکر گذشته ای...به سمت موزیک های غمگین میری...اعتماد به نفس نداری. ...

خداروشکر بعضیاشونو ندارم یعنی افسرده نیستم؟

مثلا یکی از علائمی که منو  میترسونه اینه که از همه ادمای اطرافیانم بدم میاد یدفعه ای به سرم   میزنه همه رو بلاک  کنم و باهمه قطع رابطه کنم البته شاید  چون بهم بدی کردن  از اونم باشه 

یا مثلا برم بیرون  دوست ندارم صدای ادمارو بشنوم 

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
خداروشکر بعضیاشونو ندارم یعنی افسرده نیستم؟ مثلا یکی از علائمی که منو  میترسونه اینه که از همه ...

بخاطر این میتونه باشه که خیلی وقته توی جمعی نبودید یا بدی چند نفر باعث شده همه رو بد ببینید ولی طبیعیه شما هم سعی کنید ویژگی های مثبت افراد رو به یاد بیارید

ناراحتم.. چون اونی که میخوامش رفته و من هنوزم منتظرشم

اولا تو باید باید به فکر خودت باشی تو مهمی نه کس دیگه ای روزانه میلیون ها نفر دارن زندگی میکنن همین افراد معروف بعضیاشون پارتنرشون به بدترین شکل ولشون کرده ولی اونا تسلیم نشدن و الان چقدرررر موفق هستن اون که رفته ینی تورو نمیخواد ینی میتونه بدون تو پس توام جای غصه خوردن یه یا علی بگو و برو سمت هدفت تا اینجوری بزنی توی دهن همه ی کسایی که ولت کردن 

ناراحتم.. چون اونی که میخوامش رفته و من هنوزم منتظرشم

فرقِ من و تو فقط چند ساله !
من همين الآن مي خواهمَت
امّا تو
بخاطرِ بادِ سَرَت
ترديدِ بيجاي قلبت
وقت كُشيِ هميشگي ات
بايد آدمهاي از ما بهترانت اوّل له ات كنند
تا چند سالِ بعد قدرِ همين منِ ساده را بداني
فراموشكارِ محبوبم!
نمي خواهي همين امشب فكري كني؟
شايد راهِ چند ساله را يك شبه رفتي ...!