2777
2789

من 4 سال پشت کنکورم دختر خالم 3 سال

بعد الان مامان اون الکی به همه میگه رتبه دخترم عالی شده پزشکی میاره

درصورتی که نمیاره 

خود دخترخالم رتبشو بم گف و از پارسالش بدتر بود

ولی خالم همه جا میگه رتبه دخترم از پارسال بهتر شده

بعد مامان من میره ابرومو میبره 😭😭😭😭بش میگن رتبه دخترت چطوره میگه پرستاری مامایی میاره

نگا کن خالم چطور دخترشو میبره بالا میگه پزشکی

بعد مامانم منو میکوبه😭دیوانه شدم خدایا

چیکار کنم با مامانم که ابرو برام نزاشته

هیچی

درس بخون

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا دروغ دروغه الان مشکلت اینه چرا مامانت نمیره دروغ بزرگتری بگه ؟؟ تو که پزشکی قبول نمیشی اونم نمی ...

عزیزم مهم اینه خالم میاد جلو مامانم پز میده دخترم فلانه تو خانوادمون دخترشو کرده مث شاه همه احترامش میکنن

منو مامانم کرده یه لکه ی ننگ پیش خالم و خانوادش

جوجه رو آخر پاییز میشمورن، دوست داشتی مامان تو هم الکی ازت تعریف می‌کرد بعد نتیجه اش چیزی می‌شد که ضایع میشدید،،؟! بزار خالت خوش باشه با تعریف های بیخودیش

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

جوجه رو آخر پاییز میشمورن، دوست داشتی مامان تو هم الکی ازت تعریف می‌کرد بعد نتیجه اش چیزی می‌شد که ض ...

اخه میتونستیم بگیم رتبش در حد پزشکی هست ولی نمیاره ینی رتبه لب مرزی

خالم همین کارو میکنه همیشه

ای وای از دست این پدر و مادرا.بابا دست از سر بچه هاتون بردارین.پزشکی پزشکی پزشکی...واقعا ما ایرانیا خیای عجیبیم.حالا اگه بچه کسی پزشکی قبول نشه یا رتبه ی خوبی نیاره باعث ابروریزیه ؟؟ چمون شده؟؟