یکی دلمو بدجوررررررررررر شکسته که چند ماهه یک ثانیه هم از ذهنم پاک نمیشههههههه من در کل ادمی ام که ...
سعی کنید به یاد بیارید که چقدر قلب و روح شما ارزشمنده و کسی که اونو بشکنه در ذهن شما جایی نداره ...سعی کنید با موفقیتتون تلافی کنید...و اینکه به یاد بیارید چقدر با شما بد کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیشتر من قهر میکنم عزیزم شوهرم آدم سرد و بی محبتیه و این منو اذیت میکنه تو روزای معمولیمون نه بوسی ...
خودتون سمت شوهرتون برید جدا کردن جای خواب از شوهرتون بدترین چیزه و ممکنه شوهرتون دست به کارای بدی بزنه برید سمتش بوسش کنید اینقد کع تبدیل به عادت بشه برای اونم فضای خونه رو براش خوب کنید ولی خیلی زیاد دیگه بهش به قول معروف نچسبید تا قدرتون رو بدونع
کتاب های درباره ی افزایش اعتماد به خود یا اعتماد به نفس خوبه و این که الارم بزارید مثلا اگه هر ر ...
خیلی خیلی ممنونم🤩🤩🤩بعد یه چیز دیگه بپرسم؟من به شدت شخصیتم متغیره ...یعنی مثلاً تحت تاثیر یک کتاب ،یک فیلم یا هرچیزی فوری قرار میگیرم و بعد پشیمون میشم...نمیدونم واقعا چه طور آدمی هستم...باید چی کار کنم؟
عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم💜