2777
2789
عنوان

اتفاقات عجیب و غیرقابل توضیح

| مشاهده متن کامل بحث + 10334 بازدید | 66 پست

اره طفلکی مدتی بستری بود روز اول گفتن فوت شده هزارتا تاپیک زدن.بعد دیدن شایعست نینی یارا زحمت پاک کردن همه رو کشیدن

درست دیده بودی.مغزتم اوکی هست.

این سایت هرچی باب میلش نی پاک میکنه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار تو جاده داشتیم میرفتیم مسافرت ماشین پشتیمون یه خانواده بودن دقیقا مثل ما 4 نفر. یه زن و شوهر و 2 تا دخترهاشون.  ماشین ما هم مامان بابام بودن با من و خواهرم. بعد اول بابام متوجه شد راننده چقدر شبیهشه بعد ما برگشتیم ببینیمشون دیدیم زنه هم خیلی شبیه مادرمه. اون 2 تا دختر رو ندیدیم درست اما پدر مادره خیلی شبیه بودن ما شوک شده بودیم

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
چه جالبه موردی که میگی🤔🤔🤔 احتمالا یکیش خواب نبوده؟؟

یکی از دوستان گفتش که گویا این تاپیکارو زده بودن ولی بعد توسط نی نی یارها پاک شده

البته من یادمه دو سه روز این تاپیکا بود و نی نی یارها کاری نداشتن

ولی بعد سه هفته یا دو هفته دوباره پیامای تسلیت شروع شد

حالا من در جریان نیستم واقعا، نمی دونم چقدر مهرداد میناوند بستری بوده و چقدر بین مریضی تا فوتش فاصله داشته، اگر فاصله سه هفته ای بوده، توضیح دوستمون منطقیه و دلیل قانع کننده ایه

ولی نه خواب نبود. خوابام درباره نی نی سایت نیست خدارو شکر😁

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من ازت سوال دارم انگار میتونی این پسر رو درک کنی  تا آخر بخونین شوکه اوره عجیبه ...!  من ...

اینو دیروزم گفتی

خیلی بی سر و ته بود

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
اره طفلکی مدتی بستری بود روز اول گفتن فوت شده هزارتا تاپیک زدن.بعد دیدن شایعست نینی یارا زحمت پاک کر ...

مثل مامورای سازمان سیا پاکسازی می کنن

ادم به عقل خودش شک می کنه😁

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
وای خدا بگم چیکارت نکنه حالم بد شد😭😭😂

خودمم یادش افتادم حالم ید شد. ببخشید عزیزم🌹🌹

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

به شب خونه مادرشوهر بودیم بعد شام گفتیم بریم پیاده روی، یه پارکی بود گفتیم بریم اونجا بشینیم یه کمی.

یه خونواده حدود ده نفری با چند تا بچه هم کنار ما نشسته بودن کلی هم بساط داشتن،ما در حال صحبت بودیم یه دفعه دیدیم این خونواده نیستن، خیلی برامون عجیب بود با کلی وسایل و بچه چطور یه دفعه نیست شدن

هنوزم برامون عجیبه

خودمم یادش افتادم حالم ید شد. ببخشید عزیزم🌹🌹

نبابا چ حرفیه 

فک میکنم اتفاقایی ک ساختگی نیستن واقعا حسش ب ادم منتقل میشه مث خاطره شما 

چون من داستان ترسناک زیاد میخونم هیچ وقت حالم بد نمیشه 

به شب خونه مادرشوهر بودیم بعد شام گفتیم بریم پیاده روی، یه پارکی بود گفتیم بریم اونجا بشینیم یه کمی. ...

این چیزا برای من ترسناک ترن تا دیدن جن و روح

یه تغییر کوچیک و جزئی تو واقعیت...

حس مبهم اینکه یه چیزی درست نیست و جور در نمیاد...

یه چیزی نباید باشه و هست...یه چیزی باید باشه و نیست

خب خوندی ؟ نظرت چیه؟

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂