2777
2789
عنوان

اتفاقات عجیب و غیرقابل توضیح

10333 بازدید | 66 پست

سلام دوستان شب زنده دار

جدای بحث جن و روح تا حالا شده اتفاق عجیبی براتون بیفته که نتونید به شیوه منطقی توضیحش بدید؟ از یه چیز پیش پا افتاده تا مسئله ای که مدتها شما رو درگیر خودش بکنه؟

امشب که بیخوابی زد به سرم یه موردش یادم اومد که اتفاقا تو همین نی نی سایت برام اتفاق افتاد...

یه بار که داشتم تو سایت می چرخیدم دیدم یکی تاپیک زده که مهرداد میناوند در اثر کرونا فوت کرد. من تا حالا اسمش رو نشنیده بودم چون فوتبالی نیستم و دانشم از شخصیت های فوتبال ایران به علی دایی و علی کریمی و سردار آزمون محدود میشه!!

خلاصه این تاپیک زده شد و پشت بندش چندین و چند تاپیک دیگه در مورد فوت ایشون زده شد و منم توشون نمی رفتم و فقط سرسری گذر می کردم و خلاصه یه دو سه روزی این بحث داغ بود و بعد هم مثل روال همیشه سایت از خاطره ها کم کم پاک شد. 

یه دو سه هفته ای گذشت و باز داشتم نی نی سایت گردی می کردم که دیدم یکی تاپیک زده طفلک مهرداد میناوند که فوت شد و اینا. رفتم تو تاپیکش که بگم صبح بخیر و الان تازه فهمیدی مگه، که دیدم یکی زیرش کامنت گذاشته که "اره منم الان خبر فوتش رو خوندم" و بعد دیدم همه دارن یه جور رفتار می کنن که انگار خبر جدیده😐

با خودم گفتم وات، پس اون یکی مهرداد کی بود چند هفته پیش فوت شد. رفتم بخش سرچ سایت اسمشو سرچ کردم و بازه زمانی سرچ رو گذاشتم روی یک ماه پیش. دیدم تنها تاپیکی که در مورد فوت ایشون زده شده همین تاپیک امروز این خانومه (و تاپیک های بعدی که دونه دونه بعدش زده شد!)

گفتم باشه، شاید یه مهرداد دیگه فوت شده، باز سرچ کردم و تنها چیزی که پیدا کردم مهرداد اولادی بود که اونم سال ۹۵ فوت کرده بود و تاپیک جدید نداشت.

خلاصه خیلی گیج شدم که چرا بقیه تاپیکایی که دیدم دود شده رفته تو هوا. ولی با خودم گفتم لابد یه توضیح منطقی براش هست و من قادر به پیدا کردنش نیستم. ولی امشب داشتم فکر می کردم مغز چقدر عجیبه. 

اگر برای شما هم پیش اومده بگید.

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

خدا خفت نکنه ترسیدم

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

چیی میگیی؟!!

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مغز منم خیلی عجیبه

به شدت در برابر حفظ کردن ، نفهمه 😂😂😂

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

دیروز رفتم زیر زمین ک رو کارم متمرکز باشم 

بطری ابو و میوه گذاشتم تو یخچال و نشستم پشت میز 

بعد اومدم میوه بخورم در یخجدلو باز کردم سبدش نبود ( چندساعت بعد ) 

یهو پشت سرمو نگاه کردم دیدم رو اپنه  

خ تعجب کردم خیلییی چون صحنه گذاشتن تو یخچال یادم بود 

گفتم عیب نداره حواست نبوده 

ولی دست زدم ب میوه ها و کاملااااایخ بود  

خنک خنک 

بعد چند ساعت ک خنک نمیمونه ....

من ازت سوال دارم انگار میتونی این پسر رو درک کنی 

تا آخر بخونین شوکه اوره عجیبه ...!

من پسری که دوسش دارم اشنا هستیم به خواهرش گفتم از برادرت خوشم میاد و ...

حالا من از بس پیگیرش هستم ی گروه پیدا کردم که مربوط به کارشه و ی ربات هم داره ربات جوریه که من نمیبینم و نمیفهمم کیه ولی اون میبینه و میفهمه که من کدوم یکی از اعضای گروه هستم فکر کنم 

بعدش حالا رفتم داخل ربات چت کردم قبلا هم چت کرده بودم اینبار هم رفتم چت کردم بهش گفتم :

:چرا خود واقعیت رو به من نشون نمیدی 

خیلی بهتر از اینه که مخفی باشی برای من تو مخفی نیستی چون چه بخوای چه نخوای چه بخوام چه نخوام خوب میشناسمت 

حداقل برای من واضح تر باش

شاید پیام من یا بقیه برات مهم نیست اما شانس خودم رو امتحان میکنم تو هم ببین حداقل شاهد باش که بقیه چی میگن ...

و براش لینک ی چالش ناشناس رو فرستادم که پیام ارسال کنه و فقط برای خودش فرستادم که بفهمم چی مینویسه و براش نوشتم : حداقل تنها کاری که میتونی انجام بدی شرکت کردن تو این چالشه هرچی خواستی بنویس مثل همه 

نمیدونم چرا چون ی رباته احساس راحتی دارم اینجا خیلی چیزای مسخره هم ممکنه نوشته باشم اما حس میکنم کسی نمیبینه راحتم یجوریه

بعدش تو چالش ناشناس رفتم دیدم ی چیزایی نوشته خوندم نوشته بود : 

ی روز ارتباطم با بقیه رو از دست میدم ممنون که بهم پیام میدی 

۶ ماه 😐

اینطور نوشته بود 😐😐😐

نظرت چیه؟

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
 اون موقع اولی که دیده بودی شایعه بوده و نی نی یارا همه رو حذف کرده بودن

پس خدا رو شکر، فکر کردم خل شدم🤧

گفتم مگه میشه این همه تاپیک توهم من بوده باشه

نتیجه اخلاقی: برا همه چیز یه دلیل منطقی وجود داره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!